ΤΟΤΕΝΑΜ

Ποστέκογλου: "Ο Κλοπ ανήκει στους ξεχωριστούς προπονητές"

Ποστέκογλου: "Ο Κλοπ ανήκει στους ξεχωριστούς προπονητές"
Ο Άγγελος Ποστέκογλου μετά τον αγώνα της Τότεναμ με την Μπράιτον για την Premier League @2023 AP IMAGES/IAN WALTON

Η απόφαση του Κλοπ να αφήσει την Λίβερπουλ στο φινάλε της σεζόν αιφνιδίασε άπαντες, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να τονίζει ωστόσο πως καταλαβαίνει απόλυτα τον Γερμανό συνάδελφό του και να τον χαρακτηρίζει προπονητή παγκόσμιας κλάσης.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε την Παρασκευή (26/01) την απόφασή του να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ στο φινάλε της σεζόν έπειτα από εννέα χρόνια στο τιμόνι της και βύθισε σε θλίψη τους οπαδούς της, που είχαν αναπτύξει μία απίστευτη σχέση αγάπης με τον Γερμανό.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μέσα στην ημέρα ο Γερμανός εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την κίνηση, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να ερωτάται για τον συνάδελφό του λίγο πριν από την έναρξη του Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι (4ος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας) και να τον αποθεώνει:

"Αιφνιδιάστηκα όπως ο καθένας μας, είναι κορυφαίος προπονητής, η Λίβερπουλ πετάει αυτή τη στιγμή. Καταλαβαίνω πόσα πράγματα είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του όντας σε αυτή τη θέση για τόσο μεγάλο διάστημα.

Πιθανότατα ανήκει στην κατηγορία των μοναδικών προπονητών, είναι ένας ξεχωριστός προπονητής, παγκόσμιας κλάσης. Όταν το κάνεις αυτό για μία ομάδα για τόσο πολυ καιρό, αυτό είναι μοναδικότητα.

Το να φτιάχνεις συνεχώς ομάδες. Απόλυτα κατανοητή η απόφασή του", δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Τότεναμ.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ