ΤΟΤΕΝΑΜ

Ποστέκογλου: "Μην έρθετε στην Τότεναμ, αν το μόνο που θέλετε είναι να παίξετε στο Champions League"

Ο Άγγελος Ποστέκογλου στον αγώνα της Τότεναμ με την Χότσπουρ
Ο Άγγελος Ποστέκογλου στον αγώνα της Τότεναμ με την Χότσπουρ © 2024 DAVE SHOPLAND / AP IMAGES

Η Τότεναμ μάχεται με την Άστον Βίλα για την 4η θέση της Premier League που δίνει εισιτήριο για το νέο Champions League αλλά σύμφωνα με τον Άγγελο Ποστέκογλου οι φιλοδοξίες του ίδιου και της ομάδας του δεν περιορίζονται σε αυτό το στόχο.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου είχε μία ιδιαίτερως δύσκολη αποστολή στην εκκίνηση της φετινής σεζόν, να διατηρήσει ανταγωνιστική την Τότεναμ μετά από τη φυγή του ηγέτη της Χάρι Κέιν, και μέχρι στιγμής έχει ανταποκριθεί πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις που υπήρχαν από εκείνη.

Απόδειξη η παρουσία της Τότεναμ στην 5η θέση της βαθμολογίας της Premier League, με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου να ασκεί πρέσινγκ στην Άστον Βίλα για να αρπάξει την 4η θέση και να πάρει μέρος στο Champions League αλλά τον ίδιο να καθιστά σαφές πως αυτός είναι ένας στόχος αλλά όχι ο μοναδικός.

"Νομίζω πως η παρουσία μας στην πρώτη τετράδα είναι φιλοδοξία. Καταλαβαίνω πως η είσοδος στο Top-4 σημαίνει Champions League οπότε υπάρχει επιβράβευση όμως αυτό που κοιτάζω εγώ δεν είναι το που θα τερματίσουμε αλλά τι ομάδα είμαστε.

Εάν για παράδειγμα τερματίσουμε 4οι και είμαστε 25 πόντους μακριά από την κορυφή, δεν νομίζω πως είναι αυτό που ζητάμε. Η 4η θέση θα σημαίνει πως κάναμε πρόοδο και ότι βελτιωθήκαμε αλλά δεν είναι ο τελικός στόχος μας", τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των σπιρουνιών ενόψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με την Νότιγχαμ (07/04, 20:00, Novasports 4HD, LIVE από το SPORT24) και συμπλήρωσε:

"Θέλω παίκτες που να θέλουν να έρθουν στην Τότεναμ. Δεν θέλω εκείνους τους παίκτες που θέλουν να έρθουν σε μας μόνο και μόνο για να παίξουν στο Champions League. Ψάχνω για έναν συγκεκριμένο τύπο χαρακτήρα".

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου, ο 58χρονος αποκάλυψε πως η ομάδα του θα παραταχτεί χωρίς τον Ρισάρλισον στο ματς κόντρα στην Νότιγχαμ, με τον Βραζιλάνο διεθνή στράικερ να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και να μένει εκτός για να το αντιμετωπίσει, μετά από τρία διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία είχε μπει ως αλλαγή για τα σπιρούνια.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ