ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποστέκογλου: "Δεν είμαι Ολυμπιακός..."

Ποστέκογλου: "Δεν είμαι Ολυμπιακός..."

Ο προπονητής της Μέλμπουρν Βίκτορι, Άγγελος Ποστέκογλου, δεν έκρυψε την επιθυμία του να κερδίσει τον Ολυμπιακό έστω και σε φιλικό, υπογραμμίζοντας πως δεν υποστηρίζει την ομάδα του Πειραιά.

Πως και πως περιμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Αυστραλία το φιλικό της ομάδας με την Μέλμπουρν Βίκτορι, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Ποστέκογλου, τόνισε σε δηλώσεις του πως θέλει τη νίκη απέναντι στους Πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ εξήγησε πως δεν υποστηρίζει τους "ερυθρολεύκους".

"Είμαι στην ομάδα μόνο για λίγες εβδομάδες, αλλά είναι συναρπαστικό που το πρώτο μου παιχνίδι είναι απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο. Πολύς κόσμος θα έρθει να τους δει και πολλοί θα είναι περίεργοι να παρακολουθήσουν και μας. Είμαι ελληνικής καταγωγής, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι η ομάδα που υποστηρίζω και θα ήθελα να τους κερδίσουμε", τόνισε ο τεχνικός της Μέλμπουρν Βίκτορι.

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: "Για να καταφέρει ο Βαλβέρδε να παραμείνει τόσο καιρό στον πάγκο μίας ελληνικής ομάδας θα πρέπει να είναι σούπερ προπονητής, γιατί τους αλλάζουν πολύ γρήγορα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ