ΤΟΤΕΝΑΜ

Ποστέκογλου: "Απολαμβάνω κάθε μέρα, γιατί ζούμε το όνειρο, φίλε"

Ο Άγγελος Ποστέκογλου στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Φούλαμ
Ο Άγγελος Ποστέκογλου στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Φούλαμ © 2023 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Η Τότεναμ πέτυχε το τέταρτο διαδοχικό τρίποντο στην Premier League κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και ο Άγγελος Ποστέκογλου εμφανίστηκε χαρούμενος, διότι στο Λονδίνο όπως δήλωσε "ζει το όνειρο".

Ένα ακόμα τρίποντο πρόσθεσε η Τότεναμ την Παρασκευή (27/10) στη φετινή συγκομιδή της, καθώς απέδρασε από το Σέλχαρστ Παρκ επικρατώντας 2-1 της Κρίσταλ Πάλας.

Κι ενώ άλλοι παλεύουν να ζήσουν το αμερικανικό όνειρο, ο Άγγελος Ποστέκογλου ζει το λονδρέζικο. Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός δήλωσε ότι απολαμβάνει την κάθε μέρα στην Τότεναμ όχι γιατί η ομάδα του έχει την πρωτιά, αλλά γιατί ζει το όνειρο.

Και πώς να μην το ζει βέβαια, αφού η ομάδα του έχει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στις πρώτες 10 αγωνιστικές της Premier League με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, συγκεντρώνοντας 26 βαθμούς.

Μάλιστα, αυτή η Τότεναμ έχει πραγματοποιήσει καλύτερο ξεκίνημα ακόμα κι από εκείνο της αήττητης Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ, καθώς οι "Invincibles" είχαν συγκεντρώσει 24 βαθμούς μετά από 10 αναμετρήσεις, έχοντας επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες.

"Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που παίξαμε. Είναι μια δύσκολη έδρα, είναι μια πολύ καλά προετοιμασμένη ομάδα αμυντικά και ήξερα ότι δεν θα ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και δεν θα είχαμε πολλές ευκαιρίες. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που το χειρίστηκαν τα παιδιά, ήταν υπομονετικοί και προσπαθούσαν συνεχώς να βρουν κενά με τους τρόπους που είχαμε πει.

Δεν αισθάνομαι έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα. Δεν υπάρχει λόγος να νιώθουν έτσι, γιατί όταν μπαίνουν κάθε μέρα βλέπουν το ίδιο πράγμα. Ξέρουν ότι η προπόνηση θα είναι σκληρή, η προπόνηση θα είναι ανταγωνιστική και δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς τίποτα άλλο εκτός από το ότι πρέπει να είναι στα καλύτερά τους κάθε μέρα για να βεβαιωθούν ότι θα συνεχίσουν να πιέζουν τον εαυτό τους κι ο ένας τον άλλον για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Απολαμβάνω κάθε μέρα και θέλω οι παίκτες μου να την απολαμβάνουν επίσης. Όχι επειδή είμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά επειδή ζούμε το όνειρο, φίλε.

Παίζουμε για μια φανταστική ποδοσφαιρική ομάδα, μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και το υπόλοιπο είναι να τιμήσουμε αυτήν την ευθύνη που μας ανατέθηκε. Για μένα αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι δίνουμε στους οπαδούς μας λίγη χαρά, λίγη πίστη και λίγη ελπίδα. Για αυτό είναι εκεί οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι. Πρέπει να συνεχίσουμε να το τροφοδοτούμε αυτό".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ