ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Στην Πορτογαλία ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για να διαπραγματευτεί για Σεμέδο και Σα"

Ο Σεμέδο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Σεμέδο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Τηλεοπτικός σταθμός της Πορτογαλίας υποστηρίζει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στην Πορτογαλία για να διαπραγματευτεί με τον Ζόρζε Μέντες πιθανή μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο και του Ζοζέ Σα.

Ο τηλεοπτικός σταθμός της Πορτογαλίας "TVI 24" μετέδωσε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στην ιβηρική χώρα για να διαπραγματευτεί τις πωλήσεις των Ρούμπεν Σεμέδο και Ζοζέ Σα.

Το ταξίδι του επικεφαλής του Ολυμπιακού φέρεται να έχει ως στόχο τη συνάντηση με τον Ζόρζε Μέντες, ο οποίος εκπροσωπεί τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, που εδώ και καιρό βλέπει το όνομά τους να συνδέεται με άλλες ομάδες.

"Στην Πορτογαλία ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για να διαπραγματευτεί για Σεμέδο και Σα"

Το ρεπορτάζ των δημοσιογράφων του σταθμού κάνει λόγο για συνάντηση που ήδη έχει πραγματοποιηθεί και για συζητήσεις των δύο αντρών που αφορούν την πιθανή μεταγραφή του Σα στη Γουλβς, ως αντικαταστάτη του Ρουί Πατρίσιο, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ρόμα.

Μάλιστα, ο Μέντες φέρεται να πρότεινε στον επικεφαλής των πρωταθλητών Ελλάδας τον τερματοφύλακα της Πόρτο, Κλαούντιο Ράμος, για τον οποίο σας είχε μιλήσει προ ημερών ο Σταύρος Γεωργακόπουλος και ο Αντώνης Οικονομίδης.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι στη συνάντηση έγινε συζήτηση και για το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Σεμέδο, η οποία φαίνεται να είναι πιο θερμή σε σχέση με την Μπενφίκα για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ