EURO 2020

Πορτογαλία - Ισραήλ 4-0: Πανέτοιμοι οι Ίβηρες με τον Ρονάλντο να φτάνει τα 104 γκολ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στο Ισραήλ σε φιλικό στο "Ζοζέ Αλβαλάδε", Λισαβόνα | Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στο Ισραήλ σε φιλικό στο "Ζοζέ Αλβαλάδε", Λισαβόνα | Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 © 2021 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάνει τα 104 γκολ με το εθνόσημο, η Πορτογαλία επικράτησε 4-0 του Ισραήλ σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Euro 2020.

Θετικό ήταν το πρόσημο από τα φιλικά προετοιμασίας της Πορτογαλίας ενόψει του Euro 2020. Στο τελευταίο εξ αυτών, οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν με 4-0 του Ισραήλ στο "Ζοζέ Αλβαλάδε", με τον Φερνάντο Σάντος να δοκιμάζει διατάξεις και παίκτες.

Η σταθερά στον αγωνιστικό χώρο ήταν σίγουρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αγωνίστηκε μόνος του στην κορυφή στο 4-2-3-1 των Πορτογάλων. Ο 36χρονος επιθετικός είχε μία άτυχη στιγμή στο 41ο λεπτό, όταν εκτέλεσε φάουλ πολύ μακριά από την εστία των Ισραηλινών.

Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, σε μία όμορφη κόντρα, ο Ζοάο Κανσέλο "έκοψε" στον Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος έγραψε το 1-0 με όμορφο πλασέ. Στο 42ο λεπτό ήταν η ώρα του Ρονάλντο να σκοράρει για 104η φορά με το εθνόσημο στο στήθος και να πλησιάσει στα 5 γκολ τον Αλί Νταεΐ, που κατέχει το ρεκόρ σε επίπεδο εθνικών ομάδων με 109 γκολ.

Η είσοδος στον αγώνα παικτών όπως ο Πέντρο Γκονσάλβες, ο Γκονσάλο Γκέντες και ο Αντρέ Σίλβα "φρέσκαραν" την επίθεση των γηπεδούχων, που βρήκαν ακόμα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Πρώτα ο Κανσέλο έγραψε το 3-0 και στη συνέχεια ο Φερνάντες διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η σύνθεση της Πορτογαλίας: Ρουί Σίλβα, Κανσέλο, Πέπε, Ντίας (62' Ντανίλο), Μέντες, Νέβες (62' Μουτίνιο), Καρβάλιο (71' Σάντσες), Μπ. Σίλβα (72' Γκονσάλβες), Φερνάντες, Ζότα (46' Α. Σίλβα), Ρονάλντο (72' Γκέντες)

TAGS EURO 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ