ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Record: "Η Πόρτο κάνει χρήση της οψιόν επαναγοράς του Ρέαμπτσιουκ"

Ο Όλεγκε Ρέαμπτσιουκ
Ο Όλεγκε Ρέαμπτσιουκ AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας "Record", η Πόρτο θα κάνει χρήση της οψιόν επαναγοράς του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, το οποίο σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να αναζητήσει άλλη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη και καταληκτική όσον αφορά στην υπόθεση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ για τον Ολυμπιακό. Όπως σας αποκάλυψε το SPORT24, η Πόρτο έχει δικαίωμα μέχρι σήμερα (30/12) να γνωστοποιήσει στην Πάσος Φερέιρα αν προτίθεται να κάνει χρήση της οψιόν επαναγοράς του Μολδαβού μπακ.

Υπενθυμίζεται ότι το 40% του Ρέαμπτσιουκ ανήκει στην Πάσος, το άλλο 40% στην Πόρτο και το υπόλοιπο 20% στον εκπρόσωπό του και παλιά δόξα της Πόρτο, Ντέκο. Οι διοικούντες τους πρωταθλητές Πορτογαλίας, όταν τον παραχώρησαν στην Πάσος το καλοκαίρι του 2019, έβαλαν όρο επαναγοράς του εφόσον προκύψει πρόταση. Ότι μπορούν δηλαδή να τον πάρουν πίσω, δίνοντας το 40% των χρημάτων που τους έχουν προσφερθεί από την εκάστοτε ενδιαφερόμενη ομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση του Ολυμπιακού στην Πάσος φτάνει περίπου τα 2,8 εκατ. ευρώ. Ανάμεσα στα δύο κλάμπ φέρεται να έχει προκύψει συμφωνία, αλλά το deal δεν μπορεί να προχωρήσει ακόμη, διότι η Πόρτο ακόμη δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα. Μάλιστα, τα νέα από την Πορτογαλία δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας "Record", οι δράκοι αποφάσισαν να κάνουν χρήση της οψιόν επαναγοράς του 23χρονου αμυντικού.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ρέαμπτσιουκ θα παραμείνει στην Πάσος Φερέιρα μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Πόρτο προκειμένου να πλαισιώσει τον Ζαϊντού στο αριστερό άκρο της άμυνας. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας, τότε ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να στρέψει άλλου την προσοχή του για τον αντι-Βινάγκρε.

Δείτε το ρεπορτάζ στο πρωτοσέλιδο της Record:

Το πρωτοσέλιδο της Record
Το πρωτοσέλιδο της Record RECORD
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΡΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ