ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πόρτο - Μαρίτιμο 2-3: Ήττα-σοκ για τους δράκους

Απογοήτευση για τον Άλεξ Τέγες μετά από απώλεια βαθμών για την Πόρτο
Απογοήτευση για τον Άλεξ Τέγες μετά από απώλεια βαθμών για την Πόρτο JOSE COELHO/POOL VIA AP

Την πρώτη της απώλεια βαθμών στην Primeira Liga και μάλιστα αναπάντεχη υπέστη η Πόρτο, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League να γνωρίζει εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Μαρίτιμο (VIDEO).

Μετά από το "2 στα 2" με το οποίο άρχισε στην Primeira Liga και μάλιστα με τα εντυπωσιακά 3-1 επί της Μπράγκα και 5-0 επί της Μποαβίστα, η Πόρτο υπέστη καθίζηση στην 3η αγωνιστική, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Μαρίτιμο.

Το ημίχρονο του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1 από τα τέρματα των Πίνιο (24') για τους φιλοξενούμενους και Πέπε (42'), με τον Πίνιο να βρίσκει πάλι δίχτυα στο 52' και να δίνει προβάδισμα στην Μαρίτιμο.

Στο 88' οι δράκοι του Σέρτζιο Κονσεϊσάο κέρδισαν πέναλτι που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των αντιπάλων τους, όμως ο Αμίρ απέκρουσε την εκτέλεση του Τέγες και στο 93' ήρθε η χαριστική βολή, με τον Νάνου να γράφει το 3-1!

Στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων ο Οτάβιο μείωσε σε 3-2, που δεν μπόρεσε όμως να αλλάξει τα δεδομένα, με την Μαρίτιμο να πανηγυρίζει την πρώτη εκτός έδρας ήττα της ιστορίας της απέναντι στην Πόρτο και την νταμπλούχο Πορτογαλίας να γνωρίζει την πρώτη της φετινή ήττα.

H σύνθεση της Πόρτο: Κόστα, Μανάφα (86' Μάριο), Μπεμπά (81' Ζε Λουίς), Πέπε, Τέγες, Οτάβιο, Περέιρα, Ολιβέιρα (81' Βιέιρα), Κορόνα, Μαρεγκά, Ντίας (54' Ταρεμί)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ