ΠΟΡΤΟ

Πόρτο: Με όλα τα δυνατά "χαρτιά" στην αποστολή για Ολυμπιακό

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα στον αγώνα Πόρτο - Ολυμπιακός
Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα στον αγώνα Πόρτο - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο πήρε στην αποστολή της Πόρτο όλους τους βασικούς, ακόμα και τους τραυματίες Κορόνα - Πέπε. Δείτε τους 25 ποδοσφαιριστές που είχε μαζί του για τον αγώνα της Τετάρτης (9/12, 22.00) με τον Ολυμπιακό στο Champions League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (9/12, 22:00, Cosmote 2) την Πόρτο για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League επιδιώκοντας να σφραγίσει την τρίτη θέση και τη συνέχιση της ευρωπαϊκής του πορείας μέσω Europa League (θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από ό,τι η Μαρσέιγ στο Μάντσεστερ με τη Σίτι).

Η Πόρτο έχει ήδη περάσει στην επόμενη φάση του Champions League ως δεύτερη πίσω από τη Σίτι, αλλά ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο πήρε στην αποστολή όλα τα δυνατά "χαρτιά". Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μαζί του 25 παίκτες, ακόμα και τον αρχηγό Πέπε ο οποίος δεν είναι σε θέση να παίξει λόγω τραυματισμού. Το ίδιο ισχύει και για τον Μεξικανό εξτρέμ Χεσούς Λουίς Κορόνα, ο οποίος θα μπορούσε να παίξει, αλλά πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο.

Στην 25άδα μπήκε και ο Μαμαντού Λουμ, που ξεπέρασε τον κορονοϊό, έχοντας κάνει ατομικό στην Πορτογαλία. Πίσω έμειναν μόνο οι Ιβάν Μαρκάνο και Μουαμέντ Εμπαγέ.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟ

Τερματοφύλακες: Μαρτσεσίν, Ντιόγκο Κόστα, Κλάουντιο Ράμος

Αμυντικοί; Πέπε, Ντιόγκο Λέιτε, Ζαϊντού, Μαναφά, Εμπεμπά, Νανού, Σαρ,

Μέσοι: Ουρίμπε, Νακαζίμα, Γκρούγιτς, Μπαρό, Οτάβιο, Ολιβέιρα, Φελίπε Άντερσον, Φάμπιο Βιέιρα, Λουμ

Επιθετικοί: Μαρεγκά, Λουίς Ντίας, Ταρεμί, Κορόνα, Ζοάο Μάριο, Μαρτίνες, Εβανίλσον

TAGS ΠΟΡΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ