ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποντένσε: "Δεν μας αρέσουν τα άδεια γήπεδα, θα μας θυμίζει την εποχή του κορονοϊού"

Ποντένσε: "Δεν μας αρέσουν τα άδεια γήπεδα, θα μας θυμίζει την εποχή του κορονοϊού"
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | INTIME SPORTS

Ο Ντανιέλ Ποντένσε δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα (14/12, 22:00, COSMOTE SPORT 5 HD) εάν του δώσει χρόνο συμμετοχής ο Κάρλος Καρβαλιάλ ενώ χαρακτήρισε άσχημη κατάσταση τη διεξαγωγή αγώνων χωρίς κόσμο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (14/12, 22:00, COSMOTE SPORT 5 HD, LIVE από το SPOR24) την Μπάτσκα Τόπολα σε ματς-τελικό με φόντο τα play offs για τους "16" του Conference League και στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (13/12) εκπροσώπησε τους ερυθρόλευκους ο Ντανιέλ Ποντένσε, με τον Πορτογάλο να αναφέρεται στην ιδιόμορφη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα γήπεδα με την απουσία κόσμου από τις εξέδρες.

"Μέσα σε αυτή την κατάσταση υπάρχει κάτι θετικό. Επιτρέπει στους νπαίκτες να επικοινωνουν καλύτερα, βοηθάει η έλλειψη του θορύβου. Μπορούμε να το δούμε σαν πλεονέκτημα.

Σίγουρα είναι μία άσχημη κατάσταση, δεν μας αρέσει, θα μας θυμίζει την εποχή του COVID. Να δούμε τα θετικά σε κάθε περίσταση και αυτό είναι ένα από αυτά", τόνισε ο Πορτογάλος εξτρέμ, ενώ για την εμφάνιση του στη Σερβία και το αν μπορεί να περιμένει ο φίλαθλος κόσμος παρόμοια εμφάνιση, είπε:

"Εδώ και λίγο καιρό προσπαθώ να επιστρέψω στην καλή κατάσταση. Εάν με βάλει ο προπονητής, είμαι έτοιμος να βοηθήσω και να προσφέρω στην ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ