ΑΕΚ

Πόνσε: "Ό,τι κάνουμε με τον Λιβάι, το κάνουμε για την ομάδα"

Πόνσε: "Ό,τι κάνουμε με τον Λιβάι, το κάνουμε για την ομάδα"
Ο Εσέκιελ Πόνσε INTIME SPORTS

Ο Εσέκιελ Πόνσε πέτυχε τα δύο γκολ της ΑΕΚ στη νίκη επί του Άρη, ωστόσο τόνισε ότι τα 14 δικά του και τα γκολ που πέτυχε ο Λιβάι Γκαρσία είναι για την ομάδα και όχι για τους ίδιους.

Η ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη, καθώς επικράτησε 2-0 στην OPAP Arena χάρη στα γκολ που πέτυχε ο Πόνσε. Ο Αργεντινός φορ έφτασε τα 14 στο πρωτάθλημα και ξεπέρασε τον Λιβάι Γκαρσία που έχει 13. Ο ίδιος πάντως τόνισε ότι τα γκολ που πετυχαίνουν τα κάνουν για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πόνσε μετά το ματς: Για τα 100 χρόνια ΑΕΚ: "Να χαιρετήσω τον κόσμο μας, θέλαμε να είναι χαρούμενος ο κόσμος και να μπούμε με το δεξί στα επόμενα 100 χρόνια της ΑΕΚ".

Για τα συναισθήματα του για τα δυο γκολ που πέτυχε και πέρασε τον Λιβάι Γκαρσία έχοντας 14 στο πρωτάθλημα: "Ό,τι κάνουμε το κάνουμε για την ομάδα, είμαι χαρούμενος για τον Λιβάι, είμαι χαρούμενος και για εμένα, θέλουμε να βοηθάμε την ομάδα και θα το κάνουμε και στη συνέχεια".

Για τα δύο επόμενα κρίσιμα ματς με Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και Παναθηναϊκό στην OPAP Arena: "Ναι, γνωρίζουμε πως στα playoffs, σε κάθε ματς, θα πηγαίνουμε για τη νίκη, είμαστε προετοιμασμένοι να κερδίσουμε για να μπορούμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ