ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

"Πονοκέφαλος" με Αμπουμπακαρί-Γεωργιάδη

"Πονοκέφαλος" με Αμπουμπακαρί-Γεωργιάδη
παπακωστας αμπουμπακαρι

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη

Τόσο ο Αμπουμπακαρί όσο και ο Γεωργιάδης αισθάνονται ενοχλήσεις και είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο μέσος από τη Γκάνα εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το διάστρεμμα στον αστράγαλο και ο Γεωργιάδης νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό.
Οι δύο παίκτες είναι στην αποστολή αλλά η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Την αποστολή αποτελούν οι:Αμπουμπακαρί, Μπανγκουρά, Μπαϊκαρά, Κολέν, Καλί, Ζουντί, Βοσκόπουλος, Γαλανόπουλος, Γεωργιάδης, Γκουγκουλιάς, Διγκόζης, Καλλιμάνης, Κοτταράς, Κηπουρός, Κωνσταντινίδης, Μανουσαρίδης, Χέρες, Πιπίνης, Γκούρτσας, Μιλένκοβιτς.

Μπανγκουρά:"Είμαστε πανέτοιμοι"

Ο Σάμι Μπανγκουρά σε δηλώσεις του τόνισε: " Θα παλέψουμε για την πρώτη νίκη μέσα στην έδρα μας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε πανέτοιμοι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Τέλος τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη είναι στη διάθεση των φιλάθλων. Μπορούν να τα προμηθεύονται από επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ όπως και από τη μπουτίκ του Πανσερραϊκού αλλά και από τα εκδοτήρια που θ’ ανοίξουν δύο ώρες πριν από την αναμέτρηση. Οι τιμές αυτών κυμαίνονται από 12 έως 30 ευρώ.






TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ