ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πολλά παράπονα από την διαιτησία ο Ματζουράκης

Πολλά παράπονα από την διαιτησία ο Ματζουράκης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης, εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε 2-0 από τον Πανιώνιο στο Αγρίνιο και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Ματζουράκης, εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία του αγώνα, θεωρώντας ότι επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης υπέρ των "κυανέρυθρων".

"Ηταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι με άσχημη κατάληξη για εμάς από δύο αμφισβητούμενες φάσεις. Και οι δύο φάσεις είναι οφσάιντ. Υπάρχει κακό παίξιμο. Όταν δεν υπάρχει επιστροφή από πρόθεση, ο κανονισμός αναφέρει πως είναι οφσάιντ. Οι παίκτες μας δεν είχαν πρόθεση να γυρίσουν την μπάλα.

Το δεύτερο γκολ μάλιστα είναι πιο καθαρό. Ο Πανιώνιος είχε μία καθαρή ευκαιρία. Μας επηρέασε πολύ το πρώτο γκολ. Δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα, μετά από δύο τρία παιχνίδια που η ομάδα ήταν καλή. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τον Παναιτωλικό. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε και ένα πέναλτι", ανέφερε ο "Ρουμάνος".

Για τα μετεγγραφικά και για τις αποχωρήσεις παικτών, τόνισε: "Ο Λεντέσμα δεν απέδωσε κάτι και δεν μας έλειψε. Ο Τομανέ ναι, αλλά λόγω οικογένειας ήθελε να φύγει. Στις μεταγραφές ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ολοκληρωθεί κάποια κίνηση".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ