ΤΣΕΛΣΙ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Τούχελ ξέσπασε μετά τις επίμονες ερωτήσεις για την εισβολή των Ρώσων και τον Αμπράμοβιτς

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ
Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ © 2021 PETER MORRISON/AP IMAGES

Στενό μαρκάρισμα από τους δημοσιογράφους δέχτηκε ο Τόμας Τούχελ για να τοποθετηθεί για την εισβολή των Ρώσων και τις εξελίξεις με τον Αμπράμοβιτς, όμως ο Γερμανός αρνήθηκε να απαντήσει.

Η απόφαση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς να δώσει στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Τσέλσι τη διαχείριση του συλλόγου σε συνδυασμό με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχουν δώσει ένα αίσθημα αβεβαιότητας στους μπλε.

Για αυτό το λόγο ο Τόμας Τούχελ δέχθηκε ασφυκτική πίεση από τους δημοσιογράφους για να ζητήσουν ένα σχόλιο του για όλα όσα συμβαίνουν. Εκείνος, όμως, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.

"Πόσο συχνά χρειάζεται να το λέω; Είναι φρικτό, φυσικά, είναι φρικτό, δεν μπορεί να υπάρξει άλλη άποψη γι αυτό. Άκου, πρέπει να σταματήσεις. Δεν είμαι πολιτικός. Πρέπει να σταματήσεις, ειλικρινά. Μπορώ μόνο να το επαναλάβω και αισθάνομαι άσχημα που το επαναλαμβάνω γιατί δεν βίωσα ποτέ πόλεμο. Είμαι πολύ προνομιούχος, κάθομαι εδώ ήσυχος και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αλλά πρέπει να σταματήσεις να μου τα κάνεις αυτές τις ερωτήσεις. Δεν έχω απαντήσεις για σένα", ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ