ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Πούτιν απαγόρευσε στα ρωσικά ΜΜΕ να αναφέρουν το όνομα του Αμπράμοβιτς

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σε αγώνα της Τσέλσι με τη Σάντερλαντ το 2015 για την Premier League.
Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σε αγώνα της Τσέλσι με τη Σάντερλαντ το 2015 © 2022 MATT DUNHAM, FILE / AP IMAGES

Οι σχέσεις του Ρόμαν Αμπράμοβιτς με τον Βλάντιμιρ Πούτιν φαίνεται να έχουν διαταραχθεί σε μεγάλο βαθμό, με τον Ρώσο πρόεδρο να διατάζει να μην αναφέρουν το όνομα του ιδιοκτήτη (προς ώρας) της Τσέλσι, μετά το δημοσίευμα για τη δηλητηρίαση που υπέστη.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει στοιχίσει ακριβά στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος έχει υποστεί κυρώσεις λόγω της στρατιωτικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Η συμμετοχή του Ρώσου μεγιστάνα στις ειρηνευτικές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται ότι κοστίζει αρκετά στη σχέση του με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος διέταξε στα ρωσικά ΜΜΕ να μην κάνουν αναφορά στο όνομα του Αμπράμοβιτς, στην κάλυψη των ειδήσεων για τις ειρηνευτικές συζητήσεις, μετά τα δημοσιεύματα για τη δηλητηρίαση που υπέστη κατά τη διάρκεια ερευνητικών συζητήσεων.

Τη συγκεκριμένη απόφαση αποκάλυψε μία πολιτικός και δημοσιογράφος της αντιπολίτευσης στη Ρωσία, η Ξένια Σόμπχακ, όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ. Η συγκεκριμένη εντολή φαίνεται να έχει δοθεί από το μεσημέρι της Τετάρτης (30/03).

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ