ΟΦΗ

Πόλεμο στην Εθνική... λόγω Ζωγράφου

Πόλεμο στην Εθνική... λόγω Ζωγράφου
οφη οπαδοι

Αποθεραπεία περιελάμβανε η προπόνηση της Δευτέρας για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα. Κανονικά ο Ισσά

Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι φίλοι του ΟΦΗ, "Κρήτες 4", ζήτησαν με επιστολή τους να μην γίνει ο αγώνας του συγκροτήματος του Ρεχάγκελ με το Ισραήλ στο Ηράκλειο, αλλά να πάει στην... Λιβαδειά, την Τρίπολη ή το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με νόημα!
Αναλυτικά, η επιστολή: " Προς ΕΠΟ Super League και όποιον νομίζει ότι τον αφορά αν νομίζετε κύριοι εάν και αυτός ο τίτλος δεν σας αξίζει ότι είμαστε ξεγραμμένοι είστε οικτρά γελασμένοι , αν νομίζετε ρίχνοντας τον ΟΦΗ μας στην Β' Εθνική θα εξυγιάνετε το σάπιο ποδόσφαιρο σας ξεχάστε το. Από εδώ και πέρα αναλαμβάνει ο κόσμος και πολλοί θα χάσετε τον ύπνο σας κουμπάροι - θειοι - υπάλληλοι και όποιος πάει κόντρα στο λαϊκό αίσθημα που θέλει τον ΟΦΗ μας καθαρό στην Α' Εθνική.

Ο κόσμος του ΟΦΗ και της ΚΡΗΤΗΣ γενικότερα δεν αντέχει την αδικία και την κακομοιριά. Μετά τα τελευταία γεγονότα την εντεταλμένη υπηρεσία που εκτέλεσε ο Ζωγράφος, την ιστορία με τους αγρότες μας στον Πειραιά μας δείχνουν ότι μας έχουν γραμμένους ως ΚΡΗΤΗ, γι αυτό λοιπόν και εμείς κρίναμε ως ανεπιθύμητη την εθνική ομάδα στο Ηράκλειο. Να πάει να παίξει στην Τρίπολη στην Λιβαδειά των κουμπάρων ή στο Καραϊσκάκη του........, το ίδιο κάνει, εδώ ΟΧΙ.

Ξυπνάτε όλοι δεν βρέχει μας φτύνουν, όποιος συνεχίσει να κοιμάται είναι συνένοχος.

Υ.Γ Λαέ του ΟΦΗ συσπειρώσου και μείνε ενωμένος.

Σύνδεσμος φίλων ΟΦΗ Κρήτες







".

Επέστρεψε ο Ισσά

Η εντός έδρας ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και τα όσα ακολούθησαν αυτής αποτελούν (ή πρέπει να αποτελέσουν) μία κακή ανάμνηση για τον ΟΦΗ, ενόψει του αγωνιστικού Γολγοθά που ακολουθεί για τους Κρητικούς.

Άλλωστε το παιχνίδι με την Ξάνθη το προσεχές Σάββατο πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο για την επιστροφή στις νίκες.

Με αυτό στο μυαλό τους, οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Όσοι αγωνίσθηκαν σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Αστέρα έτρεξαν και έκαναν ασκήσεις για χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής τους κατάσταση αλλά και τεχνικής.

Τα προβλήματα δεν λείπουν από το στρατόπεδο των "μελανόλευκων" καθώς ο Κουνενάκης που έχει τραυματισθεί στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού (τρία ράμματα) απέχει από το προπονητικό πρόγραμμα. Αντίθετα, κανονικά σε αυτό επέστρεψε ο Ισσά.

Οι Πίτσος και Μπεμπής συνεχίζουν να προπονούνται μόνοι τους, ενώ το παρών δεν έδωσε ο Ταραλίδης που έχει άδεια για προσωπικούς λόγους. Ο Έλληνας μέσος αναμένεται από την Τρίτη να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Νέα προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (15:00) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.
















TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ