EUROPA LEAGUE

Ποκετίνο: "Δύσκολη η αναμέτρηση με τον Αστέρα"

Ποκετίνο: "Δύσκολη η αναμέτρηση με τον Αστέρα"
INTIME SPORTS

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο υποστήριξε πως το παιχνίδι της Πέμπτης δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό στο Λονδίνο και υποστήριξε πως άπαντες στην Τότεναμ έχουν στο μυαλό τους το παιχνίδι με τους Αρκάδες.

Ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που έγινε στο Λονδίνο περιμένει την Πέμπτη το βράδυ ο τεχνικός της Τότεναμ Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Ο προπονητής των "πετεινών" υποστήριξε πως ο Αστέρας θα θέλει τη νίκη και θα τα δώσει όλα για να την πάρει.

Επίσης αναφέρθηκε στους παίκτες που άφησε εκτός αλλά και στην αγωνιστική άνοδο της Μπενφίκα. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο Αστέρας είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, ειδικά στην έδρα του. Σίγουρα θα είναι διαφορετικό ματς και θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας. Αυτή τη φορά δεν θα παίξουμε στην έδρα μας. Πρέπει να προσέξουμε πολύ. Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για τον Αστέρα, θέλει κι εκείνος τη νίκη, παίζει στην πόλη του. Επαναλαμβάνω θα είναι δύσκολος ο αγώνας".

Από την Τότεναμ δεν ανακοινώθηκε η αποστολή. Ο Ποσετίνο διευκρίνισε:
"Δεν είναι εδώ ο Αντεμπαγιόρ, ο Καμπούλ και ο Λένον. Επέλεξα κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχουν τραυματίες. Είμαστε σε καλή κατάσταση, είμαστε όλοι έτοιμοι, όπως για κάθε παιχνίδι".

Για την κριτική από τον Τύπο:
"Ποτέ δεν διαβάζω τον Τύπο. Μόνο αναλύω τους αγώνες και θέλω να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Έχω όλους τους παίκτες στο πλευρό μου και είμαι χαρούμενος".

Για τη συνέχεια του ομίλου:
"Έχει αρχίσει και ανεβαίνει και η Μπεσίκτας. Εμείς πρέπει να διατηρήσουμε τη θέση μας και να προκριθούμε".

Για τη συνέχεια της Τότεναμ:
"Έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, το μυαλό μας είναι μόνο στον Αστέρα".

Βορμ: "Να δείξω γιατί είμαι ικανός"

Από τους ποδοσφαιριστές της Τότεναμ δηλώσεις έκανε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Μισέλ Βορμ, που θα αντικαταστήσει τον Γιορίς, ο οποίος είχε αποβληθεί στον προηγούμενο αγώνα με τον Αστέρα. Ο Ολλανδός γκολκίπερ δήλωσε:

"Κάθε παιχνίδι που παίζω είναι μια ευκαιρία για εμένα να δείξω τι αξίζω. Αν αγωνιστώ, θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό. Είναι μία πρόκληση για εμένα. Σε τέτοιους αγώνες σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις πόσο ικανός είσαι και τους επόμενους μήνες μπορούν ακόμη να σου δώσουν και μεταγραφή σε μια άλλη ομάδα.

Ποκετίνο: "Δύσκολη η αναμέτρηση με τον Αστέρα"
INTIME SPORTS

Δεν είναι εύκολο να μην αγωνίζεσαι πολύ. Αλλά προπονούμαι κανονικά, είμαι επαγγελματίας και έτοιμος να βοηθήσω όταν μπορώ. Ήμουν εκτός για μεγάλο διάστημα. Για εμένα το ποδόσφαιρο είναι απόλαυση, δουλεύω πολύ για να μπορώ να είμαι έτοιμος".

Για τον αγώνα είπε:
"Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Το ματς είναι μία πρόκληση για εμάς. Τίποτα δεν εγγυάται το αποτέλεσμα".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ