SPORTS & GOSSIP

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Τριάδης που είχε σχέση με τη νέα σύντροφο του Μπενζεμά

Ο Παναγιώτης Τριάδης με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Παναγιώτης Τριάδης με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης INTIME

Η νέα σύντροφος του Καρίμ Μπενζεμά, Τζόρνταν Οζούνα, είχε κατά το παρελθόν σχέση με τον Παναγιώτη Τριάδη. Ποιος είναι όμως ο Έλληνας εξτρέμ που είχε κλέψει την καρδιά της εντυπωσιακής Αμερικανίδας.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει ένα κοινό με τον Έλληνα εξτρέμ, Παναγιώτη Τριάδη, και αυτό δεν είναι η αγάπη τους για τη στρογγυλή θεά.

Για να είμαστε μάλλον πιο ακριβείς, δεν πρόκειται τουλάχιστον για στρογγυλή, γιατί ο χαρακτηρισμός "θεά" αν μη τι άλλο ταιριάζει... γάντι για την εντυπωσιακή Αμερικανίδα, Τζόρνταν Οζούνα.

Η Τζόρνταν Οζούνα
Η Τζόρνταν Οζούνα INSTAGRAM / @JIORDYN

Το 32χρονο μοντέλο έχει κλέψει την καρδιά του πρωταθλητή Ισπανίας και Ευρώπης, Καρίμ Μπενζεμά, όπως είχε κάνει λίγα χρόνια πριν με τον εξτρέμ, Παναγιώτη Τριάδη.

Ο 29χρονος Έλληνας γεννήθηκε στη Γερμανία και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Φρανκφούρτης. Το 2011 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Βέεν Βίζμπαντεν, όπου αγωνίστηκε για μία σεζόν μέχρι να τον αποκτήσει το επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερο η Ξάνθη.

Ο Παναγιώτης Τριάδης με τη φανέλα της Ξάνθης
Ο Παναγιώτης Τριάδης με τη φανέλα της Ξάνθης EUROKINISSI

Εκεί έμεινα για έξι χρόνια (2012-2018) καταγράφοντας 96 συμμετοχές, με απολογισμό οκτώ γκολ και 16 ασίστ. Όταν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με τους Ακρίτες συνέχισε να αγωνίζεται στη Super League Interwetten, αλλά με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Παναγιώτης Τριάδης με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Παναγιώτης Τριάδης με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης EUROKINISSI


Στις 18 Ιανουαρίου του 2019 υπέγραψε στην ινδική Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ με ελεύθερη μεταγραφή. Μάλιστα, ήταν ο δεύτερος Έλληνας που αγωνίστηκε στην ομάδα, ύστερα από τον Αλέξανδρο Τζόρβα τη σεζόν 2014-15.

Παρ' όλο που ήταν στην ομάδα μόλις για τέσσερις μήνες, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους φιλάθλους και κέρδισε το βραβείο των φιλάθλων για τον Παίκτη της Χρονιάς. Από την Ινδία αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2020 και για ένα εξάμηνο έμεινε χωρίς ομάδα.

Ο Παναγιώτης Τριάδης με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Παναγιώτης Τριάδης με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Τελικά, επέστρεψε στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα για τη σεζόν 2021/22. Αυτή τη στιγμή, ο έμπειρος εξτρέμ είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΞΑΝΘΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ