ΣΤΗΜΕΝΑ

Ποινικές διώξεις σε ποδοσφαιριστές

Ποινικές διώξεις σε ποδοσφαιριστές
Στημένα παιχνίδια

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχαν παίξει στα χειραγωγημένα ματς θα κληθούν να καταθέσουν στον εισαγγελέα.

Με αίτημά της προς τον προϊστάμενο της εισαγγελίας, η εισαγγελέας της πρώτης δίκης των στημένων, Βιργινία Σακελλαροπούλου, επανέρχεται και ζητεί την ποινική δίωξη όλων των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στα έξι ματς τα οποία κρίθηκαν χειραγωγημένα από το δικαστήριο!

Σύμφωνα με πληροφορίες τουcontra.gr, η εισαγγελέας απέστειλε έγγραφο προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, με το οποίο υποβάλλει παρόμοιο αίτημα με αυτό που είχε θέσει και στο δικαστήριο, πηγαίνοντάς το και ένα βήμα παρακάτω...

Συγκεκριμένα, ζητεί την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στα έξι στημένα ματς, ώστε να κριθεί η ποινική ευθύνη τους. Τονίζει, μάλιστα, ότι η έρευνα πρέπει να εστιαστεί κυρίως στους ποδοσφαιριστές των ομάδων που ηττήθηκαν στα παιχνίδια αυτά, καθώς θεωρεί πως η ηττημένη ομάδα μπορεί να έχει χειραγωγήσει έναν αγώνα μόνη της, χωρίς απαραιτήτως αυτό να είναι σε γνώση της ομάδας που νίκησε!

Τα παιχνίδια τα οποία έχουν κριθεί ως χειραγωγημένα και η εισαγγελέας ζητεί την ποινική δίωξη των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν σε αυτά, είναι τα εξής:

-Καβάλα-Αγροτικός Αστέρας 4-1 στις 14/3/2009

-Αγροτικός Αστέρας-Καβάλα 0-3 στις 28/10/2009

-Αναγέννηση Καρδίτσας-Καβάλα 3-0 στις 4/5/2009

-Ηλυσιακός-Αγροτικός Αστέρας 3-2 στις 27/4/2009

-Ηλυσιακός-Εθνικός 3-2 στις 6/4/2009

-Ολυμπιακός Βόλου-Ηλυσιακός 0-1 στις 4/5/2009

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ