ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποινή 5 μηνών στον Μέλβιν Κινγκ

Ποινή 5 μηνών στον Μέλβιν Κινγκ
λιβερια

Ποινή αποκλεισμού 5 μηνών επέβαλλε η FIFA στον τερματοφύλακα της εθνικής Λιβερίας, Μέλβιν Κινγκ ο οποίος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες

Αποκλεισμός 5 μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους επιβλήθηκε στον τερματοφύλακα της εθνικής Λιβερίας, Μέλβιν Κινγκ, από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, καθώς ο τελευταίος είχε βρεθεί θετικός σε απαγορευμένη ουσία, έπειτα από τον αγώνα με τη Σενεγάλη στις 21 Ιουνίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Το δείγμα του βρέθηκε θετικό σε γλυκοκορτικοειδές, ουσία που παρέχεται και σε φαρμακευτικά σκευάσματα για θεραπευτική αγωγή, όμως ο παίκτης δεν διέθετε την απαραίτητη ιατρική άδεια. "Η ποινή για παραβάσεις αυτού του είδους είναι από απλή προειδοποίηση μέχρι και αποκλεισμός δύο χρόνων. Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA αποφάσισε η έναρξη της ποινής να ξεκινήσει από τις 2 Οκτωβρίου 2008, ημερομηνία κατά την οποία του επιβλήθηκε προσωρινός αποκλεισμός", ανακοίνωσε η FIFA. Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, διευκρίνησε ότι η ποινή του Κινγκ αφορά τους αγώνες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ακόμη και τους φιλικούς αγώνες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ