ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πογκμπά: "Θέλω να κατακτήσω τίτλους, λυπηρό που τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε κερδίσει κανέναν"

Ο Πολ Πογκμπά στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουότφορντ
Ο Πολ Πογκμπά στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουότφορντ © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Πολ Πογκμπά ξεκαθάρισε στο Telefoot πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει για την καριέρα του, ενώ τόνισε πως η επιθυμία του είναι να παίζει για να κερδίζει τίτλους, κάτι που δεν συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πολ Πογκμπά δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ουδείς γνωρίζει αν αυτοί θα είναι οι τελευταίοι του μήνες στο Ολντ Τράφορντ.

Από τη μεριά της η Γιουβέντους παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Αγγλία, καθώς σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα η Γιουβέντους είναι αποφασισμένη να εντάξει εκ νέου στο δυναμικό της τον Γάλλο διεθνή.

Ο Πογκπά βρίσκεται στην πατρίδα του για τις φιλικές αναμετρήσεις των "τρικολόρ" και μιλώντας στο Telefoot υποστήριξε πως δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει στο τέλος της σεζόν. Την ίδια στιγμή ο 29χρονος εξέφρασε το παράπονό του για την αποτυχία των Κόκκινων Διαβόλων τα τελευταία χρόνια να διεκδικήσουν τίτλους στις διοργανώσεις.

"Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί για το μέλλον μου. Μπορώ να αποφασίσω αύριο, όπως μπορώ να αποφασίσω και κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Θέλω να επιστρέψω και να ολοκληρώσω καλά τη σεζόν.

Υπήρξαν δύσκολες στιγμές φέτος, ειδικά όταν ήμουν στο Μάντσεστερ. Όταν δεν παίζω ή όταν δεν υπάρχουν τα αποτελέσματα, το να έρχεσαι στην εθνική Γαλλίας σού δίνει ώθηση.

Είναι δύσκολο να κρίνω αυτή τη σεζόν, γιατί συνέβησαν πολλά, μεταξύ των οποίων η αλλαγή προπονητή και οι τραυματισμοί. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Δεν έχουμε άλλους τίτλους για να διεκδικήσουμε. Θέλω να κερδίσω τίτλους, να παίξω για κάτι. Τα τελευταία χρόνια, δεν έχουμε κερδίσει τίτλους και αυτό είναι λυπηρό".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ