ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πογκμπά: Η αμερικανική εταιρεία ευεξίας που βρίσκεται πίσω από την υπόθεση ντόπινγκ κι η επόμενη ημέρα του Γάλλου

Ο Πολ Πογκμπά πανηγυρίζει γκολ του στο Champions League με την Γιουβέντους απέναντι στην Μπάγερν | 16 Μαρτίου 2016
Ο Πολ Πογκμπά πανηγυρίζει γκολ του στο Champions League με την Γιουβέντους απέναντι στην Μπάγερν | 16 Μαρτίου 2016 @2016 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Την αμερικανική εταιρεία ευεξίας που ευθύνεται για την υπόθεση ντόπινγκ του Πολ Πογκμπά αποκάλυψε η Daily Mail, την ώρα που ο Γάλλος διεθνής χτίζει το μέλλον του εκτός του χώρου του ποδοσφαίρου.

Η αμερικανική εταιρεία ευεξίας 10X Healths Systems φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από την υπόθεση ντόπινγκ του Πολ Πογκμπά, καθώς αυτή φέρεται να του χορήγησε τα χάπια που περιείχαν την απαγορευμένη ουσία DHEA που ενισχύει την τεστοστερόνη.

Η εν λόγω ουσία ανιχνεύθηκε στον οργανισμό του Γάλλου χαφ ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκα στο πρώτο παιχνίδι της Γιουβέντους στη σεζόν για τη Serie A κόντρα στην Ουντινέζε.

Η τιμωρία που επιβλήθηκε στον διεθνή παίκτη είναι τέσσερα χρόνια απαγόρευσης ενασχόλησης με το άθλημα και σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail υπεύθυνοι είναι ένας "γκουρού της υγείας" και μίας γιατρός που εκπροσωπούσαν την 10X Health Systems.

Την ίδια στιγμή ο Πογκμπά ετοιμάζεται να καταθέσει έφεση στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της πρωτόδικης απόφασης, με στόχο να πέσει η ποινή των τεσσάρων ετών, ενώ ετοιμάζει και το ντεμπούτο του στον χώρο της ηθοποιίας με τη συμμετοχή του σε μία τηλεοπτική σειρά που ονομάζεται "4 Zeros".

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία, ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει τον ρόλο του προπονητή νεαρών εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ