ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πογέτ: "Το σημαντικό είναι η νίκη, κάναμε τη δουλειά μας"

Ο Γκουστάβο Πογέτ στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο
Ο Γκουστάβο Πογέτ στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο INTIME SPORTS

Ο Γκουστάβο Πογέτ μετά τη νίκη της Εθνικής κόντρα στην Κύπρο τόνισε πως η ομάδα του έκανε τη δουλειά της και πήρε τη νίκη, ενώ δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση.

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε 3-0 της Κύπρου και έκανε σημαντικό βήμα για την πρώτη θέση του Nations League. Ο Γκουστάβο Πογέτ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως δεν είναι τόσο ικανοποιημένος από την εμφάνιση, όμως το σημαντικό είναι η νίκη. Δήλωσε επίσης λυπημένος για τον Λημνιό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πογέτ:

Για το ματς και τον Λημνιό: "Κάναμε τη δουλειά μας, δεν είμαι τόσο ικανοποιημένος, το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Είμαστε λυπημένοι για το Λημνιό, περιμένουμε τις εξετάσεις να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει".

Για την εμφάνιση: "Ήταν πιο δύσκολο να σκοράρεις γκολ, το κάναμε εύκολα. Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά στο β' μέρος. Θέλουμε να έχουμε οργάνωση, επιθυμία, τα γκολ είναι το πιο σημαντικό. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός, επίσης και ο αγωνιστικός χώρος".

Για το ματς με το Κόσοβο που μπορεί να δώσει πρωτιά: "Είδαμε ότι το Κόσοβο νίκησε, θα έχουν αυτοπεποίθηση. Είναι από τα παιχνίδια στο 50-50. Πρέπει να ανακάμψουμε, να δούμε ποιοι παίκτες είναι σε κατάσταση να παίξουν".

Για την καλή παρέα στα αποδυτήρια: "Είναι σημαντικό. Προσπαθούμε να σιγουρεύσουμε ότι βελτιωνόμαστε, ότι γνωριζόμαστε καλά. Στο τέλος σημαντική είναι η νίκη. Κάποιες φορές με καλό ποδόσφαιρο, κάποιες με γκολ. Κρατάμε το 3/3".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ