ΑΕΚ

Πογέτ: "Συνομιλία κλειδί αύριο"

Πογέτ: "Συνομιλία κλειδί αύριο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πανευτυχής ο Ουρουγουανός τεχνικός για το αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε και στις μεταγραφικές κινήσεις

Το χαμόγελο του Γκουστάβο Πογέτ ήταν μέχρι τα… αφτιά μετά την λήξη του παιχνιδιού. Ήταν το πρώτο του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, την ήθελε πολύ τη νίκη και για τον ίδιο αλλά κυρίως για τους ποδοσφαιριστές του. Πάντως ο Ουρουγουανός τεχνικός έκανε αναφορά και στις μεταγραφές της ΑΕΚ.

«Θα γίνει συνομιλία κλειδί αύριο» τόνισε ο τεχνικός της Ένωσης, χωρίς πάντως να αποκαλύψει το όνομα του ποδοσφαιριστή με τον οποίο θα γίνει η συνομιλία αυτή. Ωστόσο ο Πογέτ για την περίπτωση του Σα είπε πως «κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο δύσκολη».

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο Ουρουγουανός τεχνικός επεσήμανε:
"Προφανώς και είμαι πολύ χαρούμενος. Κυρίως είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου. Ξέραμε ότι επρόκειτο να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και σημαντικό, για όλη την οικογένεια της ΑΕΚ. Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντική η σημερινή νίκη για τους παίκτες. Πιστεύω στο πρώτο ημίχρονο η ένταση και η επιθετικότητα, ήταν φανταστική. Και ίσως λόγω του έντονου ρυθμού, μας έκανε στο δεύτερο ημίχρονο να ρίξουμε τον ρυθμό μας. Αλλά λαμβάνοντας υποψιν τον αντίπαλο και όσα έχουν συμβεί, είναι πολύ σημαντική η νίκη για το μέλλον.

Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που μας δυσκόλεψε περισσότερο από κάθε άλλο ματς. Και το πιο πιθανό είναι πως θα βρίσκεται στα πλέι οφ. Πιστεύω πως πλέον είμαστε πεπεισμένοι πως αν συνεχίσουμε έτσι, θα έχουμε καλή απόδοση στη συνέχεια και θα συνεχίσουμε το ίδιο και στα πλέι οφ. Ταυτόχρονα είμαστε εδώ συνέχεια για να κερδίζουμε και τώρα έχουμε ένα ματς κυπέλλου, στο οποίο επίσης θέλουμε τη νίκη".

Για τις αλλαγές και αν άργησε να τις κάνει:
"Νομίζω πως η αλλαγή του Τζεμπούρ ήταν στα κανονικά πλαίσια. Οι άλλοι δυο που μπήκαν, είχαν διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ αυτούς που βγήκαν. Για να αρχίσετε να μην γνωρίζετε, για μένα, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Μπορεί σε κάποιο ματς να γίνουν δυο αλλαγές στο ημίχρονο και σε κάποιο άλλο ματς να μην γίνει ούτε μια αλλαγή. Ξέρω τι πρέπει να κάνω, για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει".

Για την ευκαιρία που έδωσε η ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες να ισοφαρίσει στο τέλος:
"Η αλήθεια είναι πως υπήρχε νευρικότητα στα τελευταία λεπτά. Ήταν η μεγάλη ανάγκη για να κερδίσουμε. Μας πίεσε ο ΠΑΟΚ και ήθελα να δώ και την ομάδα μου, αν συνέβαινε κάτι αντίστοιχο, πως θα αντιδρούσε".

Αν περίμενε να έχει τόσο χώρο από τον ΠΑΟΚ:
"Θα σας πω ένα μικρό μυστικό. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει με πολλούς τρόπους. Και ακόμα με τους παίκτες που έχει, μπορεί να αλλάξει το σύστημα κατά την διάρκεια του ματς. Οπότε σήμερα συγκεντρωθήκαμε πολύ, στον δικό μας τύπο παιχνιδιού. Οπότε ήμασταν έτοιμοι να αντιδράσουμε σε οποιοδήποτε σύστημα του ΠΑΟΚ. Και γι αυτό και ήταν πολύ καλό για τους παίκτες, γιατί ήξεραν πώς να αντιδράσουν σε οποιαδήποτε συμπεριφορά του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο".

Αν είχε δώσει οδηγίες σε Γκάλο και Ντίντακ πώς να αντιμετωπίσουν τους Μακ και Ροντρίγκες:
"Το σύστημα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς, δυσκόλεψε την ΑΕΚ που δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Ο Μακ και ο Ροντρίγκεζ έπαιρναν την μπάλα με πολύ χώρο μπροστά τους. Παρόλο που και το συζητήσαμε και το κάναμε προπόνηση, ο Ροντρίγκεζ στο πρώτο ημίχρονο το έκανε δυο φορές. Ήταν δύσκολο ματς και για τον Ντίντακ και για τον Γκάλο".

Έδωσε ρεπό ο Πογέτ την Δευτέρα

Ο Πογέτ έδωσε στους παίκτες της ΑΕΚ ρεπό την Δευτέρα παρά το γεγονός πως υπάρχει το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή την Πέμπτη. Πάνω απ' όλα, κατά τον Πογέτ, είναι η αποφόρτιση από την ένταση των παιχνιδιών και ο Ουρουγουανός έκρινε πως πρέπει να αφήσει ελεύθερους τους ποδοσφαιριστές του την Δευτέρα (25/1).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ