ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πογέτ: "Σκεφτόμουν μια - δύο αλλαγές, αλλά δεν μπορούσα να πάω ενάντια στα πιστεύω μου"

Ο Γκουστάβο Πογέτ
Ο Γκουστάβο Πογέτ PHOTO CREDITS: GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Γκουστάβο Πογέτ λίγο πριν από τον κρίσιμο αγώνα με τη Γεωργία τόνισε ότι ο ίδιος σκεφτόταν δύο αλλαγές, αλλά δεν ήθελε να πάει ενάντια στα πιστεύω του.

Η Εθνική Ελλάδας δίνει ένα κρίσιμο αγώνα κόντρα στη Γεωργία (26/03, 19:00, ALPHA, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) με φόντο την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στη NOVA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιλογή του για την ενδεκάδα, στην οποία δεν προχώρησε σε κάποια αλλαγή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκουστάβο Πογέτ στη NOVA πριν από το ματς: Για το πώς νιώθει πριν από το κρίσιμο ματς: "Ήρεμος, αισιόδοξος. Είναι προνόμιο να είσαι εδώ. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ μαζί με αυτή την ομάδα".

Για το τι είπε στους παίκτες: "Τους είπα να είναι ο εαυτός τους, συγκεντρωμένοι και μια ομάδα. Εδώ δεν υπάρχουν μονάδες, τον στόχο μας μπορούμε να τον πετύχουμε ως ομάδα".

Για το ότι για τους Γεωργιανούς είναι ο αγώνας της ιστορίας τους: "Πιστεύω ότι για τους παίκτες το να παίζουν σε γεμάτο γήπεδο είναι ωραίο. Αν είμαστε σε καλή μέρα έχουμε ευκαιρία για νίκη".

Για την ενδεκάδα που επέλεξε που ήταν η ίδια σε σχέση με το Καζακστάν: "Σκεφτόμουν μια - δύο αλλαγές αλλά έτσι όπως ξεκίνησαμε το άλλο ματς δεν μπορούσα να πάω ενάντια στα πιστεύω μου".

Για το ότι ο ίδιος παίρνει τις αποφάσεις με βάση ότι κρίνει ο ίδιος σωστό εκείνη την ώρα: "Είμαι υπεύθυνος 100% ό,τι συμβεί. Είμαστε σε καλή στιγμή για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη. Ελπίζω ότι θα έχουμε και την καλύτερη απόδοση".

Για το αν προτιμάει νίκη στο 90λεπτο, την παράταση ή τα πέναλτι: "Οτιδήποτε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ