ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πογέτ: "Με εξέπληξε η παραίτηση του Μίτσελ, είχε μία ήττα στα τελευταία 20 ματς"

Ο Γκουστάβο Πογιέτ στο Ελλάδα - Λιθουανία
Ο Γκουστάβο Πογιέτ στο Ελλάδα - Λιθουανία EUROKINISSI

Ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξή του στην ισπανική AS αναφέρθηκε στην έκπληξη που του προκάλεσε η παραίτηση του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό, αλλά και στην πορεία της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Euro.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ, μίλησε στην ισπανική AS για την εθνική ομάδα και τη προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Euro 2024.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι αφού ανέλαβε τη "γαλανόλευκη" η ομάδα απέκτησε "winner mentality", ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Μίτσελ από τον πάγκο του Ολυμπιακού, εκφράζοντας την έκπληξή του.

"Θα δούμε πώς θα φτάσουμε στο Euro, αλλά οι δυνατότητές είναι τεράστιες. Πρέπει να νικήσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια και να παλέψουμε κόντρα στους μεγάλους.

Από τότε που ανέλαβα την ομάδα, νομίζω ότι έχουμε περισσότερο τη νοοτροπία του νικητή και ένα πιο συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, αλλά χρειάζεται χρόνος για να ωριμάσει.

Τύχαμε σ' έναν τρομερό όμιλο με Γαλλία, Ολλανδία και Ιρλανδία. Δεν θα πάω στην επόμενη κλήρωση (γέλια)", είπε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός και στη συνέχεια συνέχισε αναφερόμενος στην αποχώρηση του Μίτσελ.

"Με εξέπληξε η παραίτησή του, λόγω των αποτελεσμάτων, γιατί στους τελευταίους 20 αγώνες είχε χάσει μόνο έναν. Γι' αυτό είναι περίεργο. Κάτι άλλο πρέπει να συνέβη.

Θα υπήρξε διαφορά απόψεων. Σε κάθε περίπτωση, ο Μίτσελ ήταν ο τρίτος προπονητής του Ολυμπιακού αυτή τη σεζόν και πάνε είναι ήδη για τον τέταρτο. Θα ήθελα να συνεχίσει.

Επιπλέον, έχουμε αφήσει σε εκκρεμότητα ένα δείπνο. Περίμενα να χάσει, οπότε να μην με θεωρούσε γρουσούζη μετά τη συνάντησή μας. Δυστυχώς έφυγε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ