ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πογέτ: "Κερδίσαμε επαγγελματικά, δεν σταματήσαμε ποτέ"

Πογέτ: "Κερδίσαμε επαγγελματικά, δεν σταματήσαμε ποτέ"
EUROKINISSI

Ο Γκουστάβο Πογέτ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο ματς με το Γιβραλτάρ και το γεγονός πως δεν σταμάτησαν σε κανένα σημείο να ψάχνουν και άλλα γκολ.

Η Εθνική Ελλάδας έκανε αυτό που έπρεπε, επικράτησε 5-0 του Γιβραλτάρ, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και ο Γκουστάβο Πογέτ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του και το γεγονός πως δεν σταμάτησαν σε κανένα σημείο να ψάχνουν και άλλα γκολ.

Αρχικά είπε στην κάμερα του Alpha:

"Μας φέρνει πίσω στην πραγματικότητα. Ξέρουμε πότε πρέπει να κερδίσουμε, το κάναμε επαγγελματικά".

Για τον Μαυροπάνο, τα δύο γκολ και το γεγονός πως δεν σκόραραν οι στράικερ:

"Προσπαθήσαμε να πείσουμε τους στράικερ να σκοράρουν. Θα έλεγα πως ο Μασούρας για μένα είναι στράικερ αλλά οκ. Το θέμα είναι η διάθεση που δείξαμε και αυτή ήταν εκπληκτική. Σε αυτά τα παιχνίδια συνηθίζουν να σταματάνε οι παίκτες, εμείς δεν σταματήσαμε ποτέ".

Για το αν γίνεται η OPAP Arena η έδρα που θέλει:

"Ναι αρκεί να είναι γεμάτο το στάδιο".

Για την απόφαση της ΕΠΟ να πάνε τα έσοδα στους πληγέντες:

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήρθαν. Θα είναι μια μεγάλη βοήθεια για όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα. Ελπίζω να είναι γεμάτο το γήπεδο στο επόμενο ματς".

Εν συνεχεία στη συνένετευξη Τύπου όπου δεν κράτησε ούτε πέντε λεπτά ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε ένα πρώτο σχόλιο και εν συνεχεία απάντησε σε μια ερώτηση.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Δύο σημαντικά πράγματα. Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους ήρθαν στον αγώνα διότι τα έσοδα θα πάνε από την ΕΠΟ για τους ανθρώπους που έχουν πληγεί. Οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί ήταν σημαντικό. Το 2ο: ζήτησα από τους παίκτες τρία πράγματα. Ένταση, επαγγελματισμό και γκολ. Η ένταση υπήρξε, ποτέ δεν σταμάτησαν επαγγελματισμός επίσης γιατί έπρεπε να κάνουμε τη δουλειά μας και τα γκολ μπήκαν".

Για τις αλλαγές που έκανε:

"Ήταν πολύ σημαντικό να τους δω. Να δω το τι μπορούν να κάνουν στις θέσεις που τους χρησιμοποίησα. Είναι καλό για το γκρουπ. Για την ομάδα. Είδαμε με ποιον μπορεί να παίξει ο καθένας. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Κάθε πράξη και κάθε ενέργεια μετράει. Και πρέπει να είσαι έτοιμος για κάθε στιγμή. Χάσαμε πολλές ατομικές μονομαχίες με την Ολλανδία ενώ σήμερα δεν τις χάσαμε, αντίθετα τις κερδίσαμε. Οπότε πρέπει να βελτιωνόμαστε με ομάδες όπως η Ολλανδία και να συνεχίσουμε να κάνουμε ότι κάναμε με ομάδες που πρέπει να νικάμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EURO ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ