ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πογέτ: "Η ευκαιρία ζωής να αντιμετωπίσουμε την Πορτογαλία και τον Ρονάλντο αυξάνει την επιθυμία μας να πάμε στο Euro"

Πογέτ: "Η ευκαιρία ζωής να αντιμετωπίσουμε την Πορτογαλία και τον Ρονάλντο αυξάνει την επιθυμία μας να πάμε στο Euro"
Ο Γκουστάβο Πογέτ INTIME SPORTS

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για την κλήρωση της τελική φάσης του Euro 2024 και τη δεύτερη ευκαιρία της Εθνικής Ελλάδας να περάσει μέσω των playoffs.

Η Εθνική Ελλάδας έμαθε το μονοπάτι της στο Euro 2024 (Γερμανία, 14 Ιουνίου - 14 Ιουλίου), αρκεί φυσικά να πάρει την πρόκριση στα playoffs του Μαρτίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "γαλανόλευκης", Γκουστάβο Πογέτ, μίλησε λίγο αφότου η Ελλάδα έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους της για την προοπτική να περάσει μέσα από τα playoffs.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Αν ήταν ήδη υψίστης σημασίας η πρόκρισή μας, μετά τη χτεσινή κλήρωση και ξέροντας τον πιθανό όμιλο στον οποίο θα συμμετάσχουμε, την καθιστά ακόμα σπουδαιότερη.

Η δυνατότητα να κάνουμε πρεμιέρα σε ένα ντέρμπι απέναντι στην Τουρκία, η ευκαιρία ζωής να αντιμετωπίσουμε την Πορτογαλία και τον Κριστιάνο Ρονάλντο και η μέτρηση των δυνάμεών μας ενάντια στην Τσεχία, αυξάνει την επιθυμία μας να πάμε στο Euro

Αλλά φυσικά έχουμε μεγάλο σεβασμό και οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στους δύσκολους αγώνες των playoffs, αρχής γενομένης από τον κρίσιμο αγώνα με το Καζακστάν στην έδρας μας στις 21 Μαρτίου.

Αυτό το παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό και είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε σε ένα γεμάτο στάδιο, στο οποίο όλοι όσοι συμμετάσχουν θα είναι ενθουσιασμένοι. Οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε όλοι μας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Είναι σημαντικό να τονίσω ότι θα αποτελεί μεγάλη τιμή και σπουδαίο επίτευγμα αν καταφέρουμε να προκριθούμε από τα play offs του Μαρτίου στην τελική φάση του Euro2024".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EURO 2024 EURO ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ