ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πογέτ: "Ευκαιρία τα δύο φιλικά, είμαστε πιο κοντά στο Euro"

Πογέτ: "Ευκαιρία τα δύο φιλικά, είμαστε πιο κοντά στο Euro"
INTIME SPORTS

Ο Γκουστάβο Πογέτ τόνισε στις δηλώσεις του πως τα δύο φιλικά κόντρα σε Μάλτα (17/11) και Ουγγαρία (20/11) είναι ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν.

Η Εθνική Ελλάδας δίνει δύο φιλικά παιχνίδια κόντρα στη Μάλτα στη Βαλέτα (17/11) και απέναντι στην Ουγγαρία στη Βουδαπέστη (20/11). Ο Γκουστάβο Πογέτ τόνισε πως αυτά τα δύο παιχνίδια είναι ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν, ενώ υπογράμμισε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι πιο κοντά στο Euro.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πογέτ:

Για τις επιλογές: "Φυσικά υπάρχουν αλλαγές, δεν είναι επίσημη διακοπή για τις εθνικές, έτσι κάποιες ομάδες δεν άφησαν τους παίκτες να έρθουν. Αυτό δίνει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές. Το κλίμα είναι πολύ καλό".

Για την κατάσταση των παικτών: "Θέλουμε να είναι οι παίκτες σε καλή κατάσταση, ώστε όταν έρθει ο Μάρτιος να μπορούν να αγωνιστούν 90 λεπτά και να έχω ποικιλία για να επιλέξω".

Για τις αλλαγές στην άμυνα: "Ξέρουμε τον Βλαχοδήμο, τον Μπάλντοκ, τον Τσιμίκα ή τον Μαυροπάνο. Η κατάσταση στην άμυνα μάς δίνει την ευκαιρία να τσεκάρουμε κι άλλους παίκτες, σε περίπτωση που τους χρειαστούμε στα προκριματικά. Θα είναι παιχνίδια πληροφορίας για εμένα και ευκαιρία για τους παίκτες".

Για το Euro: "Είμαστε πιο κοντά, έχουμε δύο ευκαιρίες να πάμε στο Euro, μέσω του Nations League ή των προκριματικών".

Για το Μουντιάλ: "Υπάρχουν δύο ομάδες που είναι λίγο πιο ψηλά όσον αφορά στην ταυτότητα, την ποιότητα και την ποσότητα παικτών, η Βραζιλία και η Αργεντινή. Τώρα θέλω η Ελλάδα να στηρίξει την Ουρουγουάη".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ