ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πογέτ: "Δεν πρόκειται να αναλάβω την Ιρλανδία, δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή με την Ελλάδα"

Ο Γκουστάβο Πογέτ
Ο Γκουστάβο Πογέτ INTIME SPORTS

Ο Γκους Πογέτ τόνισε σε δηλώσεις του ότι δεν πρόκειται να αναλάβει την εθνική Ιρλανδίας και ότι δεν υπάρχει τίποτα νεότερο σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα.

Ο Γκους Πογέτ σε δηλώσεις που παραχώρησε στη Sun, επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία στην εθνική ομάδα της Ιρλανδίας, ενώ σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα, τόνισε πως αυτή τη στιγμή "δεν υπάρχει τίποτα".

Ο Πογέτ ανέλαβε την Εθνική Ελλάδας τον Φεβρουάριο του 2022 και την καθοδήγησε στους ομίλους του Nations League και στα προκριματικά του Euro 2024. Το ταξίδι του στη γαλανόλευκη ολοκληρώθηκε με τον άδοξο αποκλεισμό στο μπαράζ κόντρα στη Γεωργία και από την 1η Απριλίου είναι ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ ολοκληρώθηκε.

Από τη Βρετανία υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της ομοσπονδίας της Ιρλανδίας για τον Ουρουγουανό τεχνικό. Υπενθυμίζεται άλλωστε, ότι η Ελλάδα με τον Πογέτ στο τιμόνι της, κέρδισε δύο φορές την Ιρλανδία στον προκριματικό όμιλο του Euro.

Επίσης, οι Ιρλανδοί έλαβαν σοβαρά υπόψιν το γεγονός ότι ο Πογέτ έχει άριστη γνώση του βρετανικού ποδοσφαίρου, δεδομένου ότι αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής, μεταξύ άλλων, στην Τότεναμ και στην Τσέλσι, ενώ ως προπονητής έχει δούλεψε στην Μπράιτον και τη Σάντερλαντ.

Όπως όμως είχε αποκαλύψει το SPORT24 από τις 30 Μαρτίου, ο Πογέτ αρνήθηκε πρόταση των Ιρλανδών για 5ετες συμβόλαιο συνεργασίας, περιμένοντας ουσιαστικά τι θα αποφασίσει η ΕΠΟ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός επιβεβαίωσε στη Sun ότι δεν πρόκειται να αναλάβει την Ιρλανδία, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Δεν υπάρχει τίποτα, τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Επομένως δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω σχόλια. Θα το συγκρίνω με κάτι παρόμοιο. Θυμάμαι τον περασμένο Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο πολλοί άνθρωποι στην Αγγλία έλεγαν ότι έχω επαφές με την Πλίμουθ και θα πάω εκεί".

Όσο για το ενδεχόμενο να συνεχίσει τελικά στον πάγκο της Ελλάδας, ο Πογέτ τόνισε τα εξής: "Είναι απλά, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα. Τέλειωσε το συμβόλαιό μου τον περασμένο μήνα και δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Τώρα είμαι ελεύθερος, αναλύω το ποδόσφαιρο, συνεχίζω την εκμάθηση και περιμένω. Πάντα μιλάμε για διαφορετικές πιθανότητες. Οχι προσφορές, αλλά πιθανότητες. Με την Ελλάα πάντως, δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ