ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ποδοσφαιρικός διευθυντής Γιουβέντους: "Ο Βλάχοβιτς δεν είναι προς πώληση"

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς @ 2023 JOHN ROUX / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Τζούντολι απάντησε στα σενάρια που θέλουν την Άρσεναλ να κυνηγάει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, τονίζοντας πως η Γιουβέντους δεν επιθυμεί την πώληση του Σέρβου διεθνούς επιθετικού ενώ ταυτόχρονα τάχθηκε υπέρ της παραμονής Ραμπιό.

Η Γιουβέντους έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Σαλερνιτάνα επικρατώντας με 6-1 στο Τορίνο και παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Coppa Italia, με τον ποδοσφαιρικό διευθυντή της βέκια σινιόρα, Κριστιάνο Τζούντολι, να τραβάει πάντως πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας με τις δηλώσεις που έκανε πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Και αυτό γιατί αναφέρθηκε για πλήθος μεταγραφικών ζητημάτων που απασχολούν την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει θέμα πώλησης του Βλάχοβιτς στην Άρσεναλ και πως επιθυμία των μπιανκονέρι είναι η παραμονή του Ραμπιό.

"Πρόταση της Άρσεναλ για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς; Δεν ξέρουμε κάτι για αυτό το ζήτημα, δεν υπάρχει κάτι. Ο Βλάχοβιτς δεν είναι προς πώληση.

Παράλληλα, θέλουμε να κρατήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα κάνουμε νέα συμφωνία με τον Αντριέν, θα συζητήσουμε για αυτό τους επόμενους μήνες.

Η σχέση μας με τον παίκτη είναι εξαιρετική", τόνισε ο Τζούντολι για τις περιπτώσεις των Βλάχοβιτς - Ραμπιό, ενώ για τις φήμες που θέλουν την διοίκηση της Γιουβέντους να εξετάζει τις λύσεις των Χέιμπιεργκ (Τότεναμ) και Φίλιπς (Μάντσεστερ Σίτι) είπε:

"Κάλβιν Φίλιπς ή Πιερ-Εμίλ Χέιμπιεργκ; Αυτή τη στιγμή δεν βλέπουμε κάποια ευκαιρία από αγωνιστική ή οικονομική πλευρά. Δεν είμαστε αναγκασμένοι να υπογράψουμε κάποιον παίκτη, ψάχνουμε μόνο για σωστές λύσεις και δεν βλέπουμε κάποια αυτή τη στιγμή".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ