ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πλησιάζει ο Φορτούνης

Fußball 2. Bundesliga 7. Spieltag: VfL Bochum - 1. FC Kaiserslautern am Donnerstag (27.09.2012) im rewirpowerSTADION in Bochum. Kaiserslauterns Kostas Fortounis jubelt über sein Tor zum 1:0. Foto: Jonas Güttler dpa/lnw (Achtung Hinweis zur Bildnutzung! Die DFL erlaubt die Weiterverwertung von maximal 15 Fotos (keine Sequenzbilder und keine videoähnlichen Fotostrecken) während des Spiels (einschließlich Halbzeit) aus dem Stadion und/oder vom Spiel im Internet und in Online-Medien. Uneingeschränkt gestattet ist die Weiterleitung digitalisierter Aufnahmen bereits während des Spiels ausschließlich zur internen redaktionellen Bearbeitung (z. B. via Bilddatenbanken).) +++(c) dpa - Bildfunk+++
Φορτούνης DPA

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται για τον Ολυμπιακό η απόκτηση του Κώστα Φορτούνη από την Καϊζερσλάουτερν. Κοιτάζει και άλλους Έλληνες του εξωτερικού ο Πρωταθλητής Ελλάδας, σκέψεις και για τον Παναγιώτη Κονέ.

Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, πήγε στα Τρίκαλα και από εκεί στον Αστέρα Τρίπολης. Η Καϊζερσλάουτερν τον ανακάλυψε και τον πήρε στην Γερμανία. Πλέον το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στον Πειραιά.

Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Φορτούνη, τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό που οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να αποκτήσουν ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Η υπόθεση προχωράει για τον Ολυμπιακό, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, τόσο με την πλευρά του γερμανικού συλλόγου όσο και με αυτή του παίκτη. Ίσως μάλιστα υπάρξουν και ανακοινώσεις εντός της εβδομάδας και να επισημοποιηθεί η συνεργασία των Πειραιωτών με τον Φορτούνη, πιθανότατα με 4ετές συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο εξετάζει και άλλες περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού. Ένας από αυτούς είναι και ο Παναγιώτης Κονέ, εκ των αρχηγών της Μπολόνια που υποβιβάστηκε φέτος στην Serie B.

O 27χρονος άσος με 29 συμμετοχές και 5 γκολ την φετινή σεζόν στην Serie A, θα αποχωρήσει από την Μπολόνια το καλοκαίρι, γεγονός που ίσως ωθήσει τους "ερυθρόλευκους" να ασχοληθούν με την απόκτηση του.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως όπως ο Φορτούνης, έτσι και ο Κονέ, θα μπορούν να δηλωθούν στις θέσεις των γηγενών για το Champions League καθώς προέρχονται από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ