ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πίτσος: "Είμαστε σε καλό δρόμο"

Πίτσος: "Είμαστε σε καλό δρόμο"

Ο Μηνάς Πίτσος μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του από την μέχρι τώρα προετοιμασία του Εργοτέλη στην Κύπρο, το πρώτο φιλικό, αλλά και την δουλειά που θα φανεί στην διάρκεια της σεζόν.

Ο εκ των εμπειρότερων παικτών της ομάδας μας Μηνάς Πίτσος μίλησε στο ergotelis.gr για την προετοιμασία του Εργοτέλη στην Κύπρο, το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Ερμή Αραδίππου και για το ερχόμενο πρωτάθλημα της Super League.

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία στην Κύπρο
«Η προετοιμασία είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα για μια ομάδα ώστε να εμφανιστεί όπως πρέπει στο πρωτάθλημα. Γίνεται σκληρή δουλεία, όπως πρέπει, κάθε μέρα με στόχο να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια.

Η ομάδα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, τόσο σε παίκτες, όσο και στο τεχνικό επιτελείο.
Ο νέος μας προπονητής θέλει να περάσει την δική του φιλοσοφία και δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Οι συνθήκες που έχουμε για να δουλέψουμε στην προετοιμασία είναι πολύ καλές. Με την βοήθεια και καθοδήγηση του τεχνικού επιτελείου θα φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε».

Για το φιλικό παιχνίδι με τον Ερμή Αραδίππου
«Ήταν το πρώτο φετινό φιλικό παιχνίδι για εμάς και πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές σταθήκαμε αρκετά καλά. Είχαμε καλές στιγμές στο γήπεδο και ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα, η οποία σε λίγες ημέρες θα αγωνιστεί στο Europa League.

Υπάρχει κούραση από τις συνεχόμενες προπονήσεις και αυτό είναι λογικό. Το σημαντικό δεν είναι να είσαι έτοιμος στα φιλικά παιχνίδια αλλά στα επίσημα. Βέβαια τα φιλικά μπορούν να βοηθήσουν για να δει κάποια πράγματα το τεχνικό επιτελείο, τόσο θετικά όσο και αρνητικά.

Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας και θα έχει προχωρήσει η προετοιμασία θα βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα, αρκεί να το δείξουμε και στο γήπεδο».

Για το ερχόμενο πρωτάθλημα της Super League
«Σίγουρα θα είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες. Δυσκολότερα από τα προηγούμενα χρόνια, καθώς θα υποβιβαστούν περισσότερες ομάδες. Αν θέλεις να μην έχεις προβλήματα θα πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό και να έχεις μια συνέχεια και μια συνέπεια στην πορεία της χρονιάς.

Για τις ομάδες δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα διότι δεν έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ. Όπως είπα και παραπάνω ακόμα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά, όπως ήταν η περσινή. Τα υπόλοιπα μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου».

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ