CHAMPIONS LEAGUE

Πίστη για πρόκριση στο Φάληρο

INTIME SPORTS

Μπορεί στον Ολυμπιακό να έμεινε η πικρή γεύση της ήττας από την Παρί ΣΖ, ωστόσο όπως σχολίαζαν άπαντες στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, υπήρξε ικανοποίηση για την συνολική εμφάνιση της ομάδας στο "Παρκ ντε Πρενς" και πίστη για πρόκριση την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Άντερλεχτ. Αγωνία για Μήτρογλου.

Μια εκτός έδρας ήττα στο Champions League και μάλιστα κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως η Παρί Σεν-Ζερμέν , δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί καταστροφική.

Πολύ περισσότερο δε, όταν δεν είναι “ζωής ή θανάτου” από βαθμολογικής απόψεως. Ωστόσο στο “Παρκ ντε Πρενς” ο Ολυμπιακός μόχθησε πολύ επί 90 λεπτά, κρατούσε στα χέρια του μια ισοπαλία που θα τον βοηθούσε κυρίως ψυχολογικά (αφού η Μπενφίκα πέρασε από το Βέλγιο), όμως εντέλει έμεινε με την πικρή γεύση της ήττας από το γκολ του Καβάνι με την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Παρά την στεναχώρια από το τελικό αποτέλεσμα, άπαντες στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο (διοίκηση, προπονητής και παίκτες ) έδειχναν να είναι ικανοποιημένοι από την συνολική εικόνα της ομάδας , που στάθηκε αξιοπρεπέστατα και πάλεψε σε όλο το 90λεπτο απέναντι σε ένα σύνολο με παίκτες-σταρ αξίας εκατομμυρίων ευρώ, όπως η Παρί ΣΖ.

Η πίστη για πρόκριση στην φάση των “16” δεν λείπει από τον Μίτσελ και τους παίκτες του, που θεωρούν πως στο κατάμεστο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” θα κάμψουν την αντίσταση της Άντερλεχτ στην τελευταία αγωνιστική (10/12) των ομίλων της διοργάνωσης και θα είναι αυτοί που θα πάρουν το δεύτερο (μετά την Παρί) εισιτήριο πρόκρισης για την επόμενη φάση του θεσμού.

Στην αναμέτρηση με τους Πρωταθλητές Βελγίου απών θα είναι σίγουρα ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες στο “Παρκ ντε Πρενς”, ενώ φυσικά η αγωνία των Πειραιωτών εναπόκειται στην περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου και τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με την Παρί ΣΖ .

INTIME SPORTS

Οι αρχικές εκτιμήσεις τον θέλουν να έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο του δεξιού του ποδιού, πράγμα που σημαίνει αποχή σχεδόν 20 ημερών από την αγωνιστική δράση. Ο Μήτρογλου θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία την Πέμπτη (28/11) και εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι, τότε ο Έλληνας διεθνής στράικερ χάνει το κρίσιμο ματς με την Άντερλεχτ.

Αν οι εξετάσεις είναι καθησυχαστικές, τότε θα γίνει αγώνας δρόμου προκειμένου ο 25χρονος φορ να προλάβει το ματς του Φαλήρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ