ΑΕΚ

Πισάρο: Η θεία του παίκτη της ΑΕΚ πέθανε από ασφυξία, σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Μεξικού

Πισάρο: Η θεία του παίκτη της ΑΕΚ πέθανε από ασφυξία, σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Μεξικού
INTIME

Η υπόθεση του θανάτου της θείας του Ροδόλφο Πισάρο συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα των ΜΜΕ του Μεξικού με τα νέα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι το θύμα έφυγε από τη ζωή λόγω ασφυξίας. Εξετάζεται ως ύποπτο άτομο που είχε προσλάβει η οικογένεια για να την προσέχει.

Η θεία του Ροδόλφο Πισάρο βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Μεξικό, ενώ η μητέρα του και ο θείος του τραυματισμένοι και δεμένοι χειροπόδαρα, μια είδηση που πραγματικά σοκάρει.

Τα Μέσα του Μεξικού δίνουν λεπτομέρειες για το τραγικό συμβάν, καθώς ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ταμουαλίπας (της περιοχής που έγινε η δολοφονία) ανακοίνωσε ότι η θεία του, ονόματι Ελίζαμπεθ, έχασε τη ζωή της λόγω ασφυξίας.

"Ήταν μια δολοφονία ενός ατόμου και δύο τραυματιών, λάβαμε μια αναφορά από ένα άτομο που πήγε στο σπίτι και παρατήρησε ότι η πόρτα ήταν ανοικτή και υπήρχε ένας άνδρας. Οι αρχές ήρθαν και ξεκίνησαν τις διαδικασίες και βρήκαν μια γυναίκα νεκρή από ασφυξία", ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος των αρχών.

Οι αρχές αυτή τη στιγμή αποκλείουν ότι τα κίνητρα των δραστών ήταν η απαγωγή αλλά η ληστεία. Παράλληλα ως ύποπτο εξετάζεται ένα άτομο που ήταν κοντά στο οικογενειακό περιβάλλον, για κάποια Μέσα όπως το mediotiempo ο νοσοκόμος που την περιέθαλπτε, επομένως κρίνεται πιθανό να υπήρξε "κατάχρηση εμπιστοσύνης".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ