ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πίρλο: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ήρωας"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφήνει το γήπεδο και ο Αντρέα Πίρλο τού δίνει το χέρι του στο Γιουβέντους - Λάτσιο στις 8 Νοεμβρίου του 2020.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφήνει το γήπεδο και ο Αντρέα Πίρλο τού δίνει το χέρι του Ⓒ 2020 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Ο Άντρεα Πίρλο στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Γιουβέντους με τη Ρόμα (6/2, 19:00) τόνισε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ήρωας, εξαιτίας όλων αυτών που έχει πετύχει στην καριέρα του.

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει το Σάββατο (6/2, 19:00) τη Ρόμα στο Τορίνο σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη Serie A. Ο Άντρεα Πίρλο στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίος χαρακτήρισε ήρωα εξαιτίας των επιτευγμάτων του.

"Προφανώς ξέρω τον Ρονάλντο καλά. Τον βλέπω κάθε μέρα και πόσο χαίρεται στο γήπεδο με το πάθος που έχει. Το γεγονός ότι στα 36 του και έχει κερδίσει όλα αυτά, σημαίνει ότι είναι ήρωας. Το έχει κάνει αυτός, ο Μπουφόν, ο Κιελίνι, ο Μπονούτσι και αυτό σε καθοδηγεί ώστε να προχωρήσεις και να κερδίσει τίτλους" ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.

Η Γιουβέντους είναι στην 4η θέση με 39 πόντους και απέχει επτά βαθμούς από την κορυφή. Ο Πίρλο ισχυρίστηκε ότι κάθε νίκη δίνει δύναμη στους μπιανκονέρι, οι οποίοι πρέπει να κοιτούν μονάχα τα δικά τους αποτελέσματα.

"Οι νίκες είναι ένα μήνυμα για εμάς. Πρέπει να κοιτάμε μόνο τον εαυτό τους. Κάθε νίκη μας δίνει αδρεναλίνη, η οποία ποτέ δεν πρέπει να μας λείπει αν θέλουμε να νικήσουμε" δήλωσε ο Άντρεα Πίρλο.

Photo credits: ⓒ 2020 Andrew Medichini/Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ