ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πίρλο για Ρονάλντο: "Στην προσωπική του ζωή είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφήνει το γήπεδο και ο Αντρέα Πίρλο τού δίνει το χέρι του στο Γιουβέντους - Λάτσιο στις 8 Νοεμβρίου του 2020.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφήνει το γήπεδο και ο Αντρέα Πίρλο τού δίνει το χέρι του Ⓒ 2020 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Ο Άντρεα Πίρλο μίλησε για την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ερευνάται για παραβίαση των κανονισμών μετακίνησης λόγω κορονοϊού, τονίζοντας ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του στην προσωπική του ζωή.

Σε μπλεξίματα φαίνεται να βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Η ιταλική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για πιθανή παραβίαση των κανονισμών του κορονοϊού στην Ιταλία από τον επιθετικός της Γιουβέντους, ο οποίος φέρεται να ταξίδεψε μεταξύ των περιοχών του Πιεμόντε και της Βάλε Ντ' Αόστα.

Ο Άντρεα Πίρλο ρωτήθηκε για το συμβάν στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης των μπιανκονέρι με την Σαμπντόρια για την Serie A το Σάββατο (30/1, 19:00).

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι ο καθένας στην προσωπική του ζωή είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, επομένως ο Πορτογάλος σταρ αναλαμβάνει την ευθύνη για τις πράξεις του.

"Είχε ρεπό, ο καθένας στην προσωπική του ζωή είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Όταν είναι μαζί μου είναι υπό τον έλεγχο μου, έξω είναι ελεύθεροι πολίτες, επομένως ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του" σχολίασε ο Άντρεα Πίρλο.

Photo credits: ⓒ 2020 Andrew Medichini/Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ