ΜΙΛΑΝ

Πίρλο: "Είμαστε γκαλάκτικος"

Πίρλο: "Είμαστε γκαλάκτικος"
πιρλο

O Αντρέα Πίρλο είναι αισιόδοξος ότι η Μίλαν θα πρωταγωνιστήσει την φετινή σεζόν, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος να είναι ο πρώτος στόχος των "ροσονέρι"

Η περσινή χρονιά αποτελεί κακή παρένθεση για τον Αντρέα Πίρλο, αφού όπως δηλώνει, η Μίλαν διαθέτει παίκτες που μπορούν να την οδηγήσουν στην κορυφή, αναγνωρίζοντας ωστόσο, και τις ικανότητες ων άλλων ομάδων, που επίσης δείχνουν ενισχυμένες.
" Η Ίντερ είναι πολύ δυνατή, αλλά και η Ρόμα με την απόδοση της στο Σούπερ Καπ έδειξε ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Βλέπω ότι υπάρχει περισσότερη ποιότητα στις ομάδες. Ίντερ, Ρόμα, Μίλαν, Γιουβέντους και Φιορεντίνα έχουν πιθανότητες κατάτκτησεις του πρωταθλήματος. Όσο για εμάς γινόμαστε "Γκαλάκτικος" όπως η Ρεάλ. Με τόσους παίκτες πρωταθλητές σίγουρα είναι αβαντάζ για μας.

Δεν συμφωνώ με την άποψη ότι η "Serie A" είναι πρωτάθλημα για παίκτες που τελειώνουν την καριέρα τους. Αυτό είναι πρωτάθλημα για όλους και όλα μπορούν να συμβούν

", δήλωσε ο Πίρλο.

Η Μίλαν θα υποχρεωθεί να παίξει στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, μετά την λάμψη του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο Πίρλο δείχνει συνειδητοποιημένος με την παρουσία της Μίλαν στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση: " To γεγονός ότι δεν είμασταν στην κλήρωση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν δύσκολο να το πιστέψω. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό. Πιστεύω ότι η Τσέλσι είναι φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, το μόνο τρόπαιο που δεν έχουμε κατακτήσει".





TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ