FOOTBALL LEAGUE

Πήρε Βίλλα, προπονήθηκαν Μάλαρτζ, Μενδρινός

INTIME SPORTS

Μια προσθήκη για το μέλλον από την Παναχαϊκή που απέκτησε τον 17χρονο Βασίλ Βίλλα. Ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις οι έμπειροι Μάλαρτζ και Μενδρινός.

Με την προσθήκη των Μάλαρτζ και Μενδρινού, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Παναχαϊκής, την Παρασκευή και λίγες ώρες πριν την σαββατιάτικη φιλική αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη, με αντίπαλο τον Πανιώνιο στις 18:00.

Επόμενο φιλικό ματς για τους “ροσονέρι” θα γίνει την Τετάρτη στον Πύργο, ενώ γίνονται προσπάθειες ώστε να έρθει στην Πάτρα μετά την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός.

Σε ότι αφορά το νέο ρόστερ των Πατρινών, λύθηκε το συμβόλαιο του Γιώργου Δελαπόρτα, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο Ευτύχης Τζιβίλογλου. Σε εκκρεμότητα ακόμα οι υποθέσεις των Βλασόπουλου, Κωνσταντινίδη, Πάνου και Δρακόπουλου.

Απέκτησε Βασίλ για το μέλλον

Τέλος η αχαϊκή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου Βασίλ Βίλλα, που παραχωρήθηκε δανεικός στον Κεραυνό Κερατέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανακοινώνει ότι απέκτησε τον 17χρονο ποδοσφαιριστή Βίλλα Βασίλ από τον Α.Ο. Κουβαρά. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ έδωσε δανεικό τον ως άνω ποδοσφαιριστή για 6 μήνες και θα παρακολουθεί τις επιδόσεις του στο φίλο σωματείο του Κεραυνού Κερατέας”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ