APERTURA

Πήρε το ντέρμπι κορυφής η Βέλες Σάρσφιλντ

Πήρε το ντέρμπι κορυφής η Βέλες Σάρσφιλντ
βέλεζ

Η Βέλες Σάρσφιλντ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής της Αργεντινής, καθώς κέρδισε με 4-2 τα ξημερώματα την Κολόν Σάντα Φε μέσα στο "Cementerio de Los Elefantes" (videos)

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο με 0-2, όμως κατάφεραν στην επανάληψη να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και να διατηρηθούν στην κορυφή του Clausura.
Σεμπαστιάν Πρεντιγκέρ και Σεμπαστιάν Σκιορίλι σκόραραν στο 17' και 28', αντίστοιχα, για την Κολόν, ο Τζονάταν Κριστάλντο μειώσε στο 47' και ο Ερνάν Ροντρίγκο Λόπες ισοφάρισε στο 69' με πέναλτι.

Στο 77' ο Χουάν Μαρτίνες ολοκλήρωσε την ανατροπή και ο Ερνάν Λόπες με το δεύτερο γκολ του στο 86' διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Η ομάδα της Σάντα Φε έμεινε έτσι τέσσερις βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο, Βέλες, όμως έναν βαθμό πίσω της διατηρήθηκε η Λανούς, η οποία κέρδισε την Γοδόι Κρους μέσα στο "Malvinas Argentinas" στο Μεντόσα με 1-0 και σκόρερ τον Εντουάρντο Σάλβιο στο 88'.

Νέα απογοήτεση για την Μπόκα

Η Μπόκα Τζούνιορς γνώρισε την 5η της ήττα σε 11 ματς, καθώς ηττήθηκε από την Ροσάριο Σεντράλ στο "Gigante de Arroyito" με 0-2, έτσι έχει μείνει στην 15η θέση!

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Αλέξις Ντανελόν στο 26' και στο 45' ο Μορένο Φαμπιανέσι διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Εζέκιελ Γκονσάλες.

Επιστροφή στις νίκες για την Ρίβερ

Η Ρίβερ Πλέιτ επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς επικράτησε στο "Monumental" με 1-0 της Χιμνάσια Λα Πλάτα, έχοντας σκόρερ τον Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία στο 60'.

Οι "millionarios" διατηρήθηκαν έτσι στην 4η θέση, έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή, μαζί με την Ουρακάν, η οποία κέρδισε με το ίδιο σκορ την Τίγκρε μέσα στο "Monumental de Victoria", χάρη σε τέρμα του Σέζαρ Γκονσάλες.

Ο Κριστιάν Λεντέσμα ήταν βασικός για την Σαν Λορένσο, η οποία στο προηγήθηκε στο "Pedro Bidegain" με τον Σαντιάγκο Σολάρι στο 82', όμως η Ράσινγκ Κλουμπ πήρε την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ματίας Μαρτίνες να απαντάει στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στις καθυστερήσεις με τέρμα του Ντάνιελ Μοντενέγκρο πήρε βαθμό και η Ιντεπεντιέντε μέσα στο "Estadio Diego Armando Maradona" από την Αρχεντίνος Τζούνιορς, ενώ ο Λέονελ Νούνιες ήταν και πάλι στην βασική ενδεκάδα των "Diablos Rojos", αγωνιζόμενος κόντρα στην πρώην ομάδα του, από την οποία τον είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Παρασκευή

Άρσεναλ Σαραντί - Σαν Μαρτίν 1-1 (45'+2 Κρίστιαν Πεγεράνο / 66' Ματίας Ουρμπάνο)
Μπάνφιλντ - Χιμνάσια Λα Πλάτα 3-1 (17' Σεμπαστιάν Φερνάντες, 57' και 89' Σαντιάγκο Σίλβα / 9' Ντιέγκο Βιγιάρ)

Σάββατο
Σαν Λορένσο - Ράσινγκ Κλουμπ 1-1 (82' Σαντιάγκο Σολάρι / 96' Ματίας Μαρτίνες)
Τίγκρε - Ουρακάν 0-1 (36' Σέζαρ Γκονζάλες)
Εστουντιάντες - Νιούελς Ολντ Μπόις 1-0 (49' Ροντρίγκο Μπράνια)

Κυριακή
Γοδόι Κρους - Λανούς 0-1 (88' Εντουάρντο Σάλβιο)
Αρχεντίνος Τζούνιορς - Ιντεπεντιέντε 1-1 (53' πέν. Νέστορ Ορτιγκόσα / 93' Ντάνιελ Μοντενέγκρο)
Ροσάριο Σεντράλ - Μπόκα Τζούνιορς 2-0 (26' Αλέξις Ντανελόν, 45' πέν. Μορένο Φαμπιανέσι)
Κολόν Σάντα Φε - Βέλες Σάρσφιλντ 2-4 (17' Πρεντιγκέρ, 28' Σκιορίλι / 47' Κριστάλντο, 69' πέν. και 86' Ερνάν Λόπες, 77' Χουάν Μαρτίνες)
Ρίβερ Πλέιτ - Χιμνάσια Χουχούι 1-0 (60' Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία)

βαθμολογία

Κολόν - Βέλες 2-4



Γοδόι Κρους - Λανούς 0-1



Ροσάριο Σεντράλ - Μπόκα 2-0



Ρίβερ - Χιμνάσια Χ. 1-0



Αρχεντίνος - Ιντεπεντιέντε 1-1



Σαν Λορένσο - Ράσινγκ 1-1



Εστουντιάντες - Νιούελς 1-0



Τίγκρε - Ουρακάν 0-1



Μπάνφιλντ - Χιμνάσια Λ.Π. 3-1



Άρσεναλ - Σαν Μαρτίν 1-1

















































































TAGS APERTURA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ