ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήρε τη φανέλα του Ολυμπιακού σπίτι του ο Μανωλάς

Πήρε τη φανέλα του Ολυμπιακού σπίτι του ο Μανωλάς

Οι πρώτες αντιδράσεις του Κώστα Μανωλά στο Ρέντη. Οι συζητήσεις με τους Θεοδωρίδη, Αβραάμ και ο ενθουσιασμός του μικρού. Πρεμιέρα την Τετάρτη για τη νέα σεζόν.

Ενθουσιασμένος ο Μανωλάς από την πρώτη του επίσκεψη στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Σε εγκάρδιο κλίμα μίλησε αρχικά με τον Σάββα Θεοδωρίδη και στη συνέχεια με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο δεύτερος, που συνεχίζει την αποκατάσταση σε έντονους ρυθμούς στο Ρέντη, φρόντισε να του ανεβάσει την ψυχολογία δείχνοντας πόσο τον πιστεύει.

"Με την ψυχή που έχεις θα κάνεις μεγάλη καριέρα. Να πιστεύεις και να προσπαθείς και εδώ είμαι εγώ. Να είσαι συγκεντρωμένος. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια και θα το καταλάβεις...", του είπε μεταξύ άλλων ο Αβραάμ.

"Θα τα δώσω όλα για τον Ολυμπιακό και χαίρομαι που θα σε έχω δίπλα μου", ήταν τα λόγια του Μανωλά.

Ο ενθουσιασμός του Κώστα Μανωλά από την ...πρεμιέρα του στην οικογένεια του Ολυμπιακού ήταν μεγάλος σε σημείο να ζητήσει να πάρει σπίτι του τη φανέλα της ομάδας με την οποία φωτογραφήθηκε,

Πρεμιέρα αύριο για τη νέα σεζόν

Η σεζόν 2012/13 ξεκινάει για τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (4/7, 18:00), όπου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας (πλην των διεθνών) θα έχουν την πρώτη τους συνάντηση με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στο Ρέντη.

Στις 19:00 θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση και την Παρασκευή (6/7) είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής για το Άχενκιρχ της Αυστρίας όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από τις 6 έως τις 18 Ιουλίου.

Όπως έγινε γνωστό από την πειραϊκή ΠΑΕ, οι νέοι ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στο προπονητήριο δεν θα κάνουν δηλώσεις στις κάμερες και αυτό γιατί την Πέμπτη (5/7) το μεσημέρι (η ώρα θα γίνει γνωστή την Τετάρτη 4/7) θα γίνει η παρουσίαση τους.

Την Πέμπτη (5/7) επίσης θα γίνουν γνωστά τα ονόματα που θα απαρτίσουν την αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στην Αυστρία, γεγονός που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ