ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Πήρε Στάθη, Ντε Σόουζα

Πήρε Στάθη, Ντε Σόουζα
σταθης

Μετά του Βερβάλ, Χάλαρη και Ντομίνγκεζ, δύο νέα αποκτήματα ανακοίνωσε σήμερα ο Ηλυσιακός αφού, στο δυναμικό των "κιτρινόμαυρων" ανήκουν οι Γιάννης Στάθης και Ντε Σόουζα

" Η ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Στάθη και Israel Pedro Gomes Azevendo De Soouza, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Οι δύο παίκτες είχαν συνομιλίες τις προηγούμενες ημέρες με την διοίκηση του συλλόγου και πλέον μπορούν να υπολογίζονται από τον τεχνικό του Ηλυσιακού Λύσσανδρο Γεωργαμλή και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής από το επόμενο παιχνίδι των "κιτρινόμαυρων" στο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Στάθης είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός. Έχει φορέσει την φανέλα της Καλαμαριάς ενώ πριν από τον Απόλλων αγωνίζονταν στην Παναχαϊκή. Ο Στάθης έχει συμμετοχές στην Εθνικές ομάδες των Νέων και Παίδων.

Ο Ντε Σόουζα είναι Πορτογάλος 29χρονών και φέτος αγωνίστηκε στον Φωστήρα έχοντας 7 συμμετοχές. Ο μέσος του Ηλυσιακού έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Τρίπολης την σεζόν 2005-06 με 16 συμμετοχές και τον Παναϊτωλικό την επόμενη χρονιά με 23 συμμετοχές στο ενεργητικό του.

Πριν έρθει στην Ελλάδα είχε φορέσει την φανέλα των Πόρτο, Ρίο Άβε, Λεϊρία, Πόντε Πρέτα και Ρέξαμ.







TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ