ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε εξιτήριο ο Πανένκα

Ο Αντονίν Πανένκα
AP Photo/Christophe Ena Ο ΑΝΤΟΝΙΝ ΠΑΝΕΝΚΑ

Η κατάσταση της υγείας του Αντονίν Πανένκα έχει σταθεροποιηθεί και ο θρυλικός Τσέχος ποδοσφαιριστής πήρε άμεσα εξιτήριο από το νοσοκομείο της πόλης Μπενέσοφ.

Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Αντονίν Πανένκα, καθώς, όπως ανακοίνωσε η Bohemians 1905, στην οποία είναι πρόεδρος, την Παρασκευή (09/10) πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Μπενέσοφ.

Ο θρύλος του τσεχικού ποδοσφαίρου, που έγινε γνωστός για το διάσημο πέναλτι στον αγώνα Δυτική Γερμανία - Τσεχοσλοβακία στο Euro 1976, αναμένεται να διακομισθεί στην Πράγα, όπου θα βρίσκεται υπό την επιτήρηση του θεράποντα ιατρού του, ενώ θα χρειαστεί για ένα διάστημα μηχανική υποστήριξη, αφού έχει χαμηλό οξυγόνο.

Ο 71χρονος παλαίμαχος μεσοεπιθετικός είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση της προηγούμενες ημέρες, αλλά τελικά κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη με τον ιό.

"Θέλουμε να ευχαριστούμε το νοσοκομείο Μπενέσοφ για την εξαιρετική φροντίδα που μας παρείχαν, σε επαγγελματικά πρότυπα. Σήμερα θα τον μεταφέρουμε στην Πράγα, όπου θα παρακολουθείται από τον θεράποντα ιατρού του", δήλωσε η σύζυγος του Πανένκα, Βλάστα Πανένκοβα στην ιστοσελίδα της ομάδας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ