ΑΡΗΣ

Πήρε 1.200 εισιτήρια

Πήρε 1.200 εισιτήρια

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι παρέλαβε και διαθέτει 1.200 εισιτήρια του παιχνιδιού με την Skoda Ξάνθη την Δευτέρα (23/09, 19:30) στα Πηγάδια.

Στην διάθεση της ΠΑΕ Άρης βρίσκονται 1.200 εισιτήρια του παιχνιδιού με την Skoda Ξάνθη την Δευτέρα (23/09, 19:30) στα Πηγάδια για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Τα εισιτήρια τιμώνται 18 ευρώ και αναμένεται να διατεθούνε όλα δεδομένης της θέλησης των φιλάθλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης να συμβάλλουνε στην κατάκτηση της πρώτης νίκης στο φετινό πρωτάθλημα της Super League στην 5η του αγωνιστική.

Στο αγωνιστικό κομμάτι διπλή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη. Το πρωί γυμναστήριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (οι παίκτες γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ) και το απόγευμα προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Οι Γιάννης Παπαδόπουλος (υπέστη διάταση στον τετρακέφαλο) και Σαλόζε Ουντότζι (έχει ενοχλήσεις στο γόνατο) για μια ακόμα μέρα συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αμφότεροι πρόκειται να δοκιμάσουνε μεθαύριο Παρασκευή να προπονηθούνε με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ για αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα).

Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, κι ενώ αύριο είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει στο Λος Αντζελες είχε συνάντηση με τους Ισπανούς Ρούμπεν Πουλίδο και Νταβίντ Αγκάνθο.

Στην διάρκειά της τους επανέλαβε την στήριξή του στην ομάδα, θέλοντας να τονώσει το ηθικό τους ενώ συζήτησαν για την μέχρι σήμερα πορεία με δύο πιο έμπειρους του ρόστερ του Άρη να υποσχέθηκαν ένα καλύτερο αύριο σε αγωνιστικό επίπεδο.

Μεταξύ άλλων οι Πουλίδο και Αγκάνθο επεσήμαναν πως υπάρχει διαφορά πλέον με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, την έλευση του Ζόραν Μιλίνκοβιτς αντί του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Μάλιστα ο Αγκάνθο έδωσε υπόσχεση για άμεσα αποτελέσματα ειδικά μετά την επιστροφή του που θα γίνει στο παιχνίδι Κυπέλλου την επόμενη Πέμπτη στον Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό αφού την Δευτέρα στα Πηγάδια εκτίσει την πέμπτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Κατά τα άλλα ο Μιλίνκοβιτς κι ενώ επιμένει στο 4-3-3 προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Ανδρέα Τάτο και πάλι στον άξονα και όχι στις πτέρυγες όπως την περασμένη Κυριακή στο ντεμπούτο στο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τέλος σήμερα λύθηκε και τυπικά η συνεργασία της ΠΑΕ Άρης με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Δημήτρη Μούτα ενώ στον Ισπανό τερματοφύλακα Χουάνμα, που είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την περίοδο 2010-2011, επιδικάστηκε για την προσφυγή που είχε καταθέσει το ποσό των 140.000 ευρώ που θα πρέπει να αποπληρωθεί σε 10 μηνιαίες δόσεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ