ΜΙΛΑΝ

Πιόλι: "Ο Γκουαρδιόλα το είχε πει καλά, σαν να πηγαίνεις σε οδοντίατρο όταν παίζεις με την Αταλάντα"

Πιόλι: "Ο Γκουαρδιόλα το είχε πει καλά, σαν να πηγαίνεις σε οδοντίατρο όταν παίζεις με την Αταλάντα"
@2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Στέφανο Πιόλι εξήγησε για ποιο λόγο περιμένει δύσκολο παιχνίδι με την Αταλάντα την Κυριακή (25/02) ενώ αποκάλυψε πως ήταν ψύχραιμος κατά στην κλήρωση του Europa League ακόμη και όταν οι "ροσονέρι" κινδύνευαν να κληρωθούν απέναντι στην Λεβερκούζεν.

Η ήττα από την Μόντσα την περασμένη αγωνιστική όχι μόνο εξανέμισε τις ελπίδες τίτλου της Μίλαν, αφήνοντάς την στο -11 από την πρωτοπόρο Ίντερ, αλλά την γκρέμισε και από τη δεύτερη θέση στην Serie A, ρίχνοντάς την στην 3η και στο -2 από την Γιουβέντους.

Το γεγονός αυτό κάνει καθιστά ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη κατάκτησης της νίκης επί της Αταλάντα την Κυριακή (25/02, 21:45, COSMOTE SPORT 3 HD, LIVE από το SPORT24), με τον Στέφανο Πιόλι να ξεκαθαρίζει ωστόσο πως η αποστολή των ροσονέρι μόνο απλή δεν θα είναι.

"Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί στις μονομαχίες. Ο Γκουαρδιόλα ήταν σωστός σε αυτό που είχε πει: το να αντιμετωπίζεις την Αταλάντα είναι σαν να πηγαίνεις στον οδοντίατρο, είναι ενοχλητικό", τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το Σάββατο, για να προσθέσει μεταξύ άλλων:

"Δεν νομίζω πως η Αταλάντα είναι δυνατή μόνο στις αντεπιθέσεις. Θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς και επιθετικοί. Θα πρέπει να την πληγώσουμε προσπαθώντας να πετύχουμε πολλά γκολ.

Το ματς είναι πολύ σημαντικό για τη βαθμολογία, πρέπει να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από την ήττα στην Μόντσα. Εμείς, η Ίντερ και η Αταλάντα είμαστε οι ομάδες με τη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στις 10 τελευταίες αγωνιστικές".

Ερωτηθείς επίσης για το αν θεωρεί την ομάδα του τυχερή που έπεσε πάνω στην Σλάβια Πράγας στους "16" του Europa League και όχι στην Λεβερκούζεν, με τις δύο ομάδες να έχουν μείνει στο τέλος της κλήρωσης ως υποψήφιοι αντίπαλοι της Μίλαν, είπε:

"Δεν ανησυχούσα ιδιαίτερα για το αν θα βρίσκαμε μπροστά μας την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε εύκολη κλήρωση.

Η Σλάβια τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της Ρόμα και διεκδικούν το πρωτάθλημα στη χώρα τους. Η μοίρα μας στο Europa League εξαρτάται από εμάς και την απόδοσή μας".

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ