ΜΙΛΑΝ

Πιόλι για Ερναντέζ - Λεάο: "Νιώθουν ο ένας τον άλλον, φιλιούνται, τους φιλάω και εγώ όταν βάζουν γκολ"

Ο Τεό Ερναντέζ με τον Λεάο πανηγυρίζουν το γκολ του Γάλλου στο ματς της Μίλαν με τη Σπέτσια
Ο Τεό Ερναντέζ με τον Λεάο πανηγυρίζουν το γκολ του Γάλλου στο ματς της Μίλαν με τη Σπέτσια © 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Στέφανο Πιόλι επαίνεσε τους Τεό Ερναντέζ και Ραφαέλ Λεάο για τον τρόπο που συνεργάζονται στην αριστερή πλευρά της Μίλαν με μία ατάκα που έγινε viral.

Το γκολ του Τεό Ερναντέζ ήταν αρκετό για τη Μίλαν ώστε να πάρει την Κυριακή τη νίκη με 1-0 επί της Νάπολι και να την κρατήσει στην 3η θέση και μακριά από τους διώκτες της στη Serie A.

Ο Στέφανο Πιόλι στο φινάλε εκθείασε τόσο τον σκόρερ της ομάδας του, όσο και τον Ράφαελ Λεάο, που είχε μεγάλες φάσεις, αλλά δεν τις μετουσίωσε σε γκολ.

Μάλιστα, προσπάθησε να εξηγήσει την καλή "χημεία" που έχουν οι δύο παίκτες μία ατάκα που έγινε viral.

"Ο Τεό είχε τεθεί στη διάθεση μου για να παίξει ως κεντρικός αμυντικός και κατά τη γνώμη μου το έκανε έξοχα. Στο αριστερό με τον Λεάο γνωρίζονται, νιώθουν ο ένας τον άλλον, μυρίζουν ο ένας τον άλλον, φιλιούνται, τους φιλάω κι εγώ όταν βάζουν γκολ (γέλια).

Νομίζω ότι ο Τεό δυσκολεύτηκε πέρυσι να ξεπεράσει την απογοήτευση του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την κούραση του Μουντιάλ εκείνη την περίοδο. Φέτος, όταν ξεκινήσαμε ξανά τη σεζόν, τον βρήκα πολύ καλύτερο.

Έχει γίνει ηγέτης αυτής της ομάδας, δεν μιλάει πολύ. Τα παιχνίδια που έκανε ως κεντρικός αμυντικός τον έκαναν να καταλάβει πόσο πιο προσεκτικός και δραστήριος μπορεί να είναι στην αμυντική φάση. Έχει τόσο μεγάλες δυνατότητες που πρέπει οπωσδήποτε να συνεχίσει έτσι".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ