ΜΙΛΑΝ

Πιόλι: "Δεν με αγγίζουν οι φήμες για το μέλλον μου, είμαστε κοντά στο επίπεδο των Ίντερ και Γιουβέντους"

AC Milan's manager Stefano Pioli shouts out as gives instructions from the side line during a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's manager Stefano Pioli shouts out as gives instructions from the side line during a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Luca Bruno) © 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανο Πιόλι απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να μη συνεχίζει στην Μίλαν τη νέα αγωνιστική σεζόν ενώ εξέφρασε την άποψη πως οι ροσονέρι βρίσκονται το τελευταίο διάστημα πολύ κοντά στο επίπεδο των Ίντερ και Γιουβέντους.

Η Μίλαν στραβοπάτησε την περασμένη εβδομάδα απέναντι στην Μπολόνια (2-2), σε ένα ματς που έχασε δύο πέναλτι με τους Ζιρού και Ερναντέζ, όμως αυτό δεν την πτόησε και το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στην Φροζινόνε πανηγύρισε δεύτερη διαδοδοχική εκτός έδρας νίκη μετά από εκείνη επί της Ουντινέζε, και αυτή με 3-2, και αυτή με ανατροπή.

"Ο Γιόβιτς (σ.σ. πέτυχε το νικητήριο γκολ) είναι ένας καθοριστικός παίκτης. Δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά τον εκμεταλλεύεται για να βοηθάει την ομάδα. Πιστεύω στην αξία του

Και στο ματς με την Μπολόνια πιστεύαμε στη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Τη νέα χρονιά είμαστε πολύ κοντά στο επίπεδο των Ίντερ και Γιουβέντους που είναι πολύ δυνατές", τόνισε μετά το εκτός έδρας τρίποντο επί της Φροζινόνε ο Στέφανο Πιόλι, ο οποίος σε ερώτηση για το αν επιθυμεί ισοπαλία στο αποψινό Derby d'Italia για να μειώσει την απόσταση και από τις δύο ομάδες, είπε:

"Ναι, μπορώ να πω όχι; Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που κυριαρχούν στο πρωτάθλημα. Θα είναι πολύ ισορροπημένο ματς όπως ήταν και στον πρώτο γύρο".

Φυσικά, με τις φήμες που θέλουν την Μίλαν να συζητάει με τον Αντόνιο Κόντε για τη θέση του προπονητή από τη νέα σεζόν, δεν θα μπορούσε να μη δεχτεί ερώτηση για το μέλλον του στην ομάδα, με τον Πιόλι να δίνει αφοπλιστική απάντηση:

"Δεν νομίζω πως ενδιαφέρουν κάποιον τα συναισθήματά μου, το αν αν ενοχλούμαι ή όχι. Το σημαντικό είναι εγώ και ο σύλλογος να εστιάζουμε στο παρόν

Τα υπόλοιπα είναι φήμες που δεν με αγγίζουν, είμαι μέρος αυτού του κόσμου εδώ και καιρό για να ενοχλούμαι ή να με απασχολούν κάποιες φήμες.

Από την πρώτη στιγμή που είμαι στην Μίλαν, βλέπω ότι υπάρχει μία διοίκηση που αξιολογεί τη δουλειά που γίνεται στο τέλος της χρονιάς και η οποία επιλέγει. Ο σύλλογος θα αποφασίσει.

Στην Μίλαν δεν είμαι απλά καλά, κάτι περισσότερο, ένιωσα καλά από την πρώτη ημέρα και προσπαθώ να δίνω κάτι κάθε ημέρα. Αν ρωτάτε ποια είναι η επιθυμία μου, είναι να τα πάω πολύ καλά φέτος, η σεζόν είναι ακόμη μεγάλη".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ