ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πίνο: "Vamos Ολυμπιακέ"!

Πίνο: "Vamos Ολυμπιακέ"!
INTIME SPORTS

Ο MVP κόντρα στη Βέροια, Πίνο, ευχαρίστησε μέσω twitter τους οπαδούς για τα μηνύματα προς το πρόσωπό του και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για το καλό του Ολυμπιακού.

Ο Πίνο αγωνίστηκε μόλις 45 λεπτά κόντρα στη Βέροια (μπήκε αλλαγή με την εναρξη του δευτέρου μέρους) όμως πρόλαβε σε αυτό το διάστημα να δώσει δύο ασίστ για γκολ πάρε-βάλε και με την εν γένει εμφάνισή του να κερδίσει το ζεστό χειροκρότημα των οπαδών του Ολυμπιακού.

Λίγο μετά από το ιδανικό του ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα , ο Κολομβιανός άσος δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει μέσω της σελίδας του στο twitter, δίνοντας μάλιστα υπόσχεση για συνέχεια της σκληρής δουλειάς.

"Ευχαριστώ σε όλους για τα μηνύματά σας, είναι σημαντικό να είμαι ο MVP στο ντεμπούτο μου αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι που πήραμε τη νίκη", έγραψε αρχικά στον λογαριασμό του, και πρόσθεσε:

"Αισθάνθηκα πολύ άνετα στα πρώτα μου 45 λεπτά στους "κόκκινους" όμως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να δώσουμε το καλύτερο σε αυτό το σύλλογο. Πάμε Ολυμπιακέ!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ