ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πίνο: "Να συνεχίσω έτσι μέχρι το τέλος"

Πίνο: "Να συνεχίσω έτσι μέχρι το τέλος"
INTIME SPORTS

Ο Πίνο δικαιωματικά αναδείχθηκε MVP του Ολυμπιακού στο ματς με την Βέροια και ευχαρίστησε τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες του για την υποδοχή που του επιφύλαξαν

Ονειρικό ντεμπούτο έκανε ο Πίνο με την φανέλα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Βέροια. Οι Πειραιώτες κέρδισαν με 3-0 με τον Κολομβιανό να βγάζει δύο ασίστ για γκολ, εισπράττοντας το χειροκρότημα από την κερκίδα.

Ο Πίνο αναδείχθηκε μάλιστα στην πρώτη του συμμετοχή ως MVP του αγώνα και στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τον κόσμο και τους συμπαίκτες του για την υποδοχή που του επιφύλαξαν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πίνο μετά το τέλος του ματς: " Μετά από τρεις μήνες καλής προετοιμασίας είχα μοιραστεί το παιχνίδι με τους συμπαίκτες μου και ήμουν έτοιμος".

Για την υποδοχή του κόσμου: " Πάντα ο ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει ότι καλύτερο για τον κόσμο. Για αυτόν δουλεύει και γι' αυτόν θέλει να παίζει καλά. Θέλω να ευχαριστήσω για την υποδοχή όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και την διοίκηση και όλη την ομάδα και ελπίζω να συνεχίσω ως το τέλος έτσι για τους το ανταποδώσω".

Για τους συμπαίκτες του που τον αγκάλιασαν στα δυο γκολ: " Θέλω να τους ευχαριστήσω για τι ξέρουν πόσο δύσκολο ήταν για μένα. Ήταν το πρώτο ματς μετά από καιρό. Όλα πήγαν καλά χάρη στην πολύ καλή προετοιμασία που έκανα τους τρεις μήνες".

Για το που του αρέσει να παίζει αριστερά ή δεξιά: " Είμαι παίκτης που παίζει στα άκρα και δεν έχω πρόβλημα να παίξω αριστερά και δεξιά. Θα κάνω ότι θέλει η ομάδα και όπου μου πει ο προπονητής μου".

Τέλος για το γεγονός πως πολλοί παίκτες στον Ολυμπιακό αγωνίζονται στην θέση του είπε: " Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Όλοι στον Ολυμπιακό ακόμα και αυτοί που είναι στον πάγκο βοηθάνε και κάνουν τα πάντα γιατί θέλουμε το αποτέλεσμα σαν σύνολο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ