ΕΛΛΑΔΑ

Πιλάβιος: "Θα αυστηροποιήσουμε τις ποινές"

Πιλάβιος: "Θα αυστηροποιήσουμε τις ποινές"
INTIME SPORTS

Για τα φαινόμενα της βίας με αφορμή τα όσα έλαβαν χώρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μίλησε ο Σοφοκλής Πιλάβιος, υπογραμμίζοντας πως θα υπάρξει αυστοροποίηση στις ποινές.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει θέμα επανάληψης του αγώνα καθώς δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς, ενώ υπογράμμισε πως πρέπει να σταματήσει και το φαινόμενο με τις φωτοβολίδες και τα βεγγαλικά.

"Ο κανονισμός δεν προβλέπει επανάληψη του αγώνα. Έχουν αυστηροποιηθεί φέτος οι ποινές το καλοκαίρι και με την εισαγωγή του αθλητικού εισαγγελέα καλύψαμε ένα κενό. Κάθε χρόνο συζητάμε νέες αυστηροποιήσεις.

Το θέμα με τις φωτοβολίδες και τα βεγγαλικά πρέπει να αντιμετωπιστεί. Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω πως περνούν μέσα στις εξέδρες. Είμαι σίγουρος πως οι παράγοντες της Superleague μπορούν να απαντήσουν", δήλωσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Όσο για τα στημένα παιχνίδια, τόνισε: "Σήμερα ήρθαν 4 αξιωματούχοι που είναι υπεύθυνοι για τον αθλητισμό και για τα στοιχήματα και κατέθεσαν εν κρυπτώ για λόγους ασφαλείας, ενώπιον της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου. Το θέμα έχει προχωρήσει πάρα πολύ και θα έχουμε σύντομα αποτελέσματα".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ